Servicemeldingen

Blijf op de hoogte van gebeurtenissen over de hele wereld die van invloed kunnen zijn op de levering van uw internationale zendingen.

Servicemelding

Wijzigingen aan onze Algemene Voorwaarden

We hebben onze vervoersvoorwaarden van TNT Europe bijgewerkt, deze gelden met ingang van 1 juni 2021. Ga naar de vervoersvoorwaarden. Door vanaf 1 juni gebruik te maken van TNT-services stemt u in met de bijgewerkte voorwaarden, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

 

Tijdelijke toeslag

Om de best mogelijke service aan onze klanten te blijven bieden gedurende deze tijden, implementeren we een tijdelijke toeslag op alle internationale pakket- en vrachtzendingen van FedEx Express en TNT, vanaf 6 april tot nadere kennisgeving. Deze toeslag is niet van toepassing op nationale zendingen.

 

Tijdelijke opschorting van TNT Economy-zendingen van Europa naar de VS, Canada en Latijns-Amerika

Er is een beperkte vrachtcapaciteit in de markt en een toename van het aantal zendingen van Europa naar de VS, Canada en Latijns-Amerika. Dit komt in het bijzonder door urgente medische en Healthcare zendingen.  

 

Om onze werkzaamheden in deze moeilijke tijden te kunnen garanderen, voeren we extra maatregelen door om de vraag in de hand te houden, zoals:

 

  • Vanaf 29 mei 2020 en effectief tot nadere kennisgeving: tijdelijke restrictie op alle Economy-zendingen van Europa naar de VS, Canada en Latijns-Amerika met een maximum gewicht van 100 kg per verzender per dag.
  • Vanaf 29 juni 2020 en effectief tot nadere kennisgeving: tijdelijke stopzetting van TNT Economy-zendingen van Europa naar de VS, Canada en Latijns-Amerika.

We willen benadrukken dat we Express-zendingen (TNT en FedEx) blijven accepteren en ook FedEx Economy-zendingen met een restrictie van 100 kg.

Nieuwe adresvereisten voor verzending van / naar Ierland

We werken onze lijst met steden en postcodes bij voor het genereren van ophaal- / verzendlabels van / naar Ierland. Dit gaat in op 24 augustus 2020. Bekijk hier hoe u de postcodes kunt bijwerken.

Intra-Europese Express Next Day

Onze intra-Europese Express verzenddiensten hebben voor de meeste markten weer de gebruikelijke transittijden. Sommige genoemde transittijden kunnen nog steeds worden beïnvloed en onderworpen zijn aan vertraging.

 

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de service-impact.

Uw bedrijf weerbaarder maken

Nu u te maken heeft met ongekende uitdagingen, kunnen wij u helpen om snel te anticiperen op de logistieke uitdagingen waar uw bedrijf mogelijk mee te maken heeft. Ontdek hoe u weerbaarheid kunt implementeren in uw werkzaamheden en zo kunt blijven verzenden dankzij onze handleiding.

De impact van COVID-19 zorgt ervoor dat lokale- en nationale overheden in Europa en de rest van de wereld, maatregelen nemen die het werken en reizen beperken. Dit heeft directe invloed op ons vermogen om te blijven voldoen aan onze hoge servicenormen. TNT blijft doorwerken zolang de beperkingen en regelgevingen van de overheden dit mogelijk maken. Mogelijk kunnen we niet voldoen aan de gepubliceerde levertijden voor bepaalde producten, als gevolg van gebeurtenissen waar we geen controle over hebben. We zijn onze klanten dankbaar voor hun geduld en steun in deze periode. Onze medewerkers doen er alles aan om u van dienst te blijven in deze uitdagende tijd.