Taxe adiţionale

Informaţii existente pe factură

Taxele prezentate reprezintă costuri adiţionale, aplicabile tuturor transporturilor efectuate prin TNT.  

Atunci când expediaţi cu TNT, următoarele taxe adiţionale se vor regăsi pe factura dumneavoastră:

Indexul de combustibil

Datorită fluctuaţiilor permanente ale preţului petrolului, TNT aplică un index variabil, aplicabil tuturor transporturilor derulate în reţeaua TNT. Această abordare asigură un mecanism de calcul transparent pentru costurile cu combustibilul.

Livrare in afara retelei TNT

Asiguram servicii de livrare inclusiv in zonele aflate in afara retelei operationale. Pentru anumite locatii indepartate sau mai greu accesibile, este aplicata o taxa aditionala, pentru a acoperi o parte dintre costurile generate.

 


Taxa de securitate

TNT a implementat o serie de proceduri aditionale, activitati si investitii destinate sa protejeze transporturile clientilor nostri, atat timp cat acestea se afla in custodia noastra. Taxa de securitate acopera o parte din aceste costuri si este aplicata in cazul tuturor transporturilor internationale in reteaua TNT, in cazul utilizarii serviciilor Express, Economy Express sau a variantelor Time Definite.

 

Taxa de securitate se aplica in marime de €0.05 per kg* note: minimum €0.50 si maximum €10.00 per expediere.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe