Taxe adiţionale

Informaţii existente pe factură

Taxele prezentate reprezintă costuri adiţionale, aplicabile tuturor transporturilor efectuate prin TNT.  

Atunci când expediaţi cu TNT, următoarele taxe adiţionale se vor regăsi pe factura dumneavoastră:

Indexul de combustibil

Datorită fluctuaţiilor permanente ale preţului petrolului, TNT aplică un index variabil, aplicabil tuturor transporturilor derulate în reţeaua TNT. Această abordare asigură un mecanism de calcul transparent pentru costurile cu combustibilul.

Livrare in afara retelei TNT

Asiguram servicii de livrare inclusiv in zonele aflate in afara retelei operationale. Pentru anumite locatii indepartate sau mai greu accesibile, este aplicata o taxa aditionala, pentru a acoperi o parte dintre costurile generate.

 


Taxa de securitate

TNT a implementat o serie de proceduri aditionale, activitati si investitii destinate sa protejeze transporturile clientilor nostri, atat timp cat acestea se afla in custodia noastra. Taxa de securitate acopera o parte din aceste costuri si este aplicata in cazul tuturor transporturilor internationale in reteaua TNT, in cazul utilizarii serviciilor Express, Economy Express sau a variantelor Time Definite.

 

Taxa de securitate se aplica in marime de €0.05 per kg* note: minimum €0.50 si maximum €10.00 per expediere.

Taxe suplimentare pentru transporturile TNT cu plata la destinatar și preluare din India, Vietnam și Thailanda

Facturile pentru transporturile TNT, cu plata la destinatar, preluate din India, Thailanda și Vietnam vor include o taxă suplimentară la valoarea și de la data de aplicare indicate în tabelul de mai jos. Aceasta se aplică datorită modificării modelului nostru de afaceri și respectă reglementările fiscale existente. Taxa se va aplica tuturor clienților TNT ale căror expedieri sunt originare din India, Thailanda sau Vietnam, inclusiv plătitorilor facturați în afara acestor țări. Dacă aveți orice întrebări referitoare la această taxă, ne puteți contacta la adresa de e-mail sau telefonul de pe factura TNT.

Originea expedieriiTaxă suplimentarăData intrării în vigoare
India18%1 iunie 2020
Vietnam10%1 septembrie
Thailanda7%1 septembrie
Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe