Cum să...

Totul într-o singură clădire. Aflați cum se fac expedierile și formalitățile vamale, înțelegeți sistemul de tarifare și multe altele.

Expediaţi internaţional

Expedierea peste hotare nu ar trebui să fie dificilă. Vedeți modul în care compania dumneavoastră poate exporta bunuri și cum își poate extinde activitatea în destinații cheie din toată lumea.

Formalități vamale

Când se expediază bunuri peste granițe, formalitățile vamale pot provoca întârzieri. Vedeți la ce vă puteți aștepta atunci când faceți expedieri internaționale și cum să reduceți timpul petrecut la graniță.

Expediaţi produsul meu

Indiferent că expediați documente, marfă sau transporturi complexe, ce necesită mai multă planificare, noi vom găsi cea mai bună cale de a duce expedierea dumneavoastră din punctul A în punctul B.

Expediaţi în condiţii de siguranţă

Rețeaua noastră globală cuprinde specialiști cu experiență în expedierea diferitelor tipuri de produse și materiale periculoase, asigurând siguranța dumneavoastră și a celor care le manipulează
.

Înţelegeţi sistemul de tarifare

Înțelegerea costurilor dumneavoastră vă permite să faceți o planificare mai eficientă. Descoperiți cum se calculează prețurile.

Înţelegeţi sistemul de taxare suplimentară

Taxele suplimentare constituie costuri adiționale obligatorii ce pot fi adăugate la factura dumneavoastră de expediere. Acestea sunt de obicei datorate pentru costul combustibililor, a livrărilor în afara zonelor de acoperire sau pentru articolele ce nu se pot stivui.

Ambalaţi articolele de expediat

Asigurați-vă că expedierea ajunge în siguranță și la timp, prin ambalarea corectă a bunurilor dumneavoastră. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a reduce riscul de întârziere și de deteriorare în timpul tranzitului.

Etichetaţi bunurile expediate

O etichetă clară aduce clar un avantaj. Aceasta ne permite să ducem bunurile expediate acolo unde trebuie şi să asigurăm manipularea necesară pe tot parcursul drumului.

Calculaţi dimensiunea&greutatea

Principalul factor determinant pentru stabilirea prețului expedierii îl constituie greutatea și dimensiunile bunurilor dumneavoastră. Obțineți toate informațiile de care aveți nevoie pentru calcularea dimensiunii expedierii dumneavoastră și a impactului acesteia.

Verificaţi destinaţia dumneavoastră

Noi expediem în peste 220 de țări și teritorii. Găsiți informații despre destinația dumneavoastră și verificați dacă se aplică sancțiuni sau regulamente de export.

Cum să găsiţi mai multe informaţii

Alte subiecte asemănătoare: Ce sunt bateriile cu litiu?  Conținutul obligatoriu al facturii comerciale   Politica TNT de ambalare corectă    Pregătirea cutiilor    Pregătirea bunurilor cu formă neregulată   Pregătirea paleţilor   Controlul exporturilor   Consumabile medicale   Echipament industrial   Produse high-tech   Piese auto


Încă nu aţi găsit ce căutaţi?

Încercați bara de căutare din antet sau consultaţi  Întrebările frecvente sau vedeţi A-Z. .


Sau ce-ar fi să ne contactați direct?

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe