Ondersteuning van onze klanten tijdens de Brexit

We begrijpen dat u tijdens deze veranderingen een partner nodig heeft die voor u klaarstaat.  We hebben ervaring, een wereldwijd netwerk én we zijn voorbereid
om uw bedrijf te helpen om succesvol om te gaan met de Brexit.

Uw Brexit-toolkit

De Brexit-checklist van FedEx en TNT

Bent u klaar voor de Brexit? Dit heeft u nodig om zich erop voor te bereiden.

 

Wat u moet weten bij no-deal

Wilt u weten wat een no-deal-Brexit voor gevolgen heeft voor het importeren en exporteren van goederen? Hier vertellen we u wat de veranderingen kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Brexit verklarende woordenlijst

Een overzicht van belangrijke begrippen voor bedrijven die exporteren en importeren zodat zij succesvol met de Brexit kunnen omgaan.

Veelgestelde vragen over de Brexit

We geven antwoord op uw meestgestelde vragen over de wijze waarop de Brexit invloed kan hebben op uw bedrijf.

Onze voorbereidingen op de Brexit

Nu de Brexit onderhandelingen in volle gang zijn, zijn FedEx Express en TNT bezig met de voorbereiding van een naadloze implementatie van nieuwe processen. Ons Brexit team kijkt naar de mogelijke impact en ontwikkelt plannen om er zeker van te zijn dat we uw bedrijf kunnen helpen bij alle veranderingen die u mogelijk te wachten staan.
 

In tijden van verandering hebt u services nodig waar u op kunt vertrouwen. Daarom hebt u een deskundige partner nodig die u kan helpen. Met de overname van TNT door FedEx, beschikken we over 117 jaar gezamenlijke ervaring voor internationaal zakendoen over de hele wereld.  Dankzij onze ongeëvenaarde kennis van de internationale handel, toonaangevende IT-systemen en honderden douanespecialisten, kunt u er zeker van zijn dat we optimaal voorbereid zijn op de toekomst.

Verzend meer naar nieuwe markten

We zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste moment op hun plek van bestemming aankomen.

Onze gecombineerde dekking en connectiviteit betekenen dat u kunt rekenen op het grootste luchtvrachtnetwerk ter wereld en een ongeëvenaard Europees wegennetwerk, zodat uw bedrijf vandaag vol vertrouwen kan beginnen met het ontdekken van de mogelijkheden van morgen.

ZONDER PROBLEMEN DE GRENS OVER

Uw douaneverklaringen worden nog eenvoudiger wanneer u verzendt met FedEx en TNT.  Dat komt doordat beide bedrijven AEO gecertificeerd (Authorised Economic Operator) zijn. Dit is een internationaal erkend kwaliteitskenmerk waarmee zendingen snel door de douane worden verwerkt.
 

UW BEDRIJF OP DE EERSTE PLAATS

We volgen de ontwikkelingen rondom de Brexit op de voet. U kunt er zeker van zijn dat we u zullen helpen bij het implementeren van nieuwe processen en regelgeving, mocht dit nodig zijn. Niemand weet wat de Brexit zal brengen, maar u kunt erop rekenen dat we ons uiterste best doen om aan uw verzendbehoeften te voldoen.

Ondersteuning voor internationaal verzenden

We horen graag van ondernemingen van elke omvang en branche. Neem vooral contact met ons op als u vragen hebt.