Onze klanten voorbereiden op de Brexit

Vink uw Brexit-checklist af

Nu de Brexit-onderhandelingen nog steeds niet zijn afgerond, zijn steeds meer bedrijven onzeker over de toekomst. Daarom heeft u services nodig waarop u kunt vertrouwen.
Ons speciale Brexit-team kijkt naar de mogelijke impact en ontwikkelt plannen om er zeker van te zijn dat we uw bedrijf kunnen helpen bij alle veranderingen die u mogelijk te wachten staan.
 

Om u nog beter voor te bereiden, hebben we een handige Brexit-toolkit voor u gemaakt. Deze toolkit wordt gedurende het hele Brexit-proces bijgewerkt en bevat alles dat u moet weten om uw bedrijf voor te bereiden op wat gaat komen.

Brexit-update

Het VK heeft 6 maanden uitstel gekregen voor de Brexit.

Op dit moment zal het VK op 31 oktober de EU verlaten, tenzij er eerder een deal wordt gesloten.

Uw Brexit-toolkit

Verzenden bij no-deal:
in 2 minuten

Bekijk onze animatie over belangrijke veranderingen in het verzendproces voor het Verenigd Koninkrijk/Europa in het geval van een no-deal-Brexit.

De Brexit-checklist
van FedEx en TNT
Bent u klaar voor de Brexit? Dit is wat u moet doen om zich voor te bereiden.
 

Wat u moet weten bij no-deal 

Wilt u weten welke gevolgen een no-deal-Brexit heeft voor het importeren en exporteren van goederen? Hier vertellen we u wat de veranderingen kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Brexit-begrippenlijst 
Een overzicht van belangrijke begrippen voor bedrijven die exporteren en importeren zodat zij succesvol met de Brexit kunnen omgaan.

Veelgestelde vragen over de Brexit

We geven antwoord op uw meestgestelde vragen over de wijze waarop de Brexit invloed kan hebben op uw bedrijf.

Brexit-bronnen

Lees deplannen van de Britse regering bij geen deal

Lees hoe de EU zich voorbereidt

Bekijk hoe u een commerciële factuur invult.  
Kijk hier voor FedEx of hier voor TNT.

Meer informatie over elektronische handelsdocumenten van Fedex

Volg de Brexit-pagina van CBI

Meer informatie over de Export Growth Brexit Toolkit
 

U kunt vertrouwen op FedEx en TNT

In tijden van verandering hebt u een partner nodig waarop u kunt vertrouwen. Met de overname van TNT door FedEx, beschikken we over 117 jaar gezamenlijke ervaring met wereldwijd verzenden. Dankzij onze ongeëvenaarde kennis van de internationale handel en duizenden douanespecialisten, kunt u er zeker van zijn dat we optimaal voorbereid zijn op de toekomst.

Verzend meer naar nieuwe markten

We zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste moment op hun plek van bestemming aankomen. Onze gecombineerde dekking en connectiviteit betekenen dat u kunt rekenen op het grootste luchtvrachtnetwerk ter wereld en een ongeëvenaard Europees wegennetwerk, zodat uw bedrijf vandaag vol vertrouwen kan beginnen met het ontdekken van de mogelijkheden van morgen.


MAKKELIJKER DE GRENS OVER

Uw douaneverklaringen worden nog eenvoudiger wanneer u verzendt met FedEx en TNT.  Dat komt doordat beide bedrijven AEO-gecertificeerd (Authorised Economic Operator) zijn. Dit is een internationaal erkend kwaliteitskenmerk waarmee zendingen snel door de douane worden verwerkt.


UW BEDRIJF OP DE EERSTE PLAATS

We volgen de ontwikkelingen rondom de Brexit op de voet. U kunt er zeker van zijn dat we u zullen helpen bij het implementeren van nieuwe processen en regelgeving, mocht dit nodig zijn. Niemand weet wat de Brexit zal brengen, maar u kunt erop rekenen dat we ons uiterste best doen om aan uw verzendbehoeften te voldoen.

Contact opnemen

We horen graag van ondernemingen van elke omvang en branche. Neem vooral contact met ons op als u vragen hebt.