Speciale ophaling, levering & behandeling

Uitzonderlijke service voor uitzonderlijke zendingen

Ongeacht uw wensen, ongeacht de bestemming. Wij verzorgen de ophaling, behandeling en aflevering met de gewenste snelheid en zorg.

 

Een ophaling nodig buiten kantooruren? Of een speciale behandeling met een gegarandeerde veilige levering? Met onze aanvullende diensten kunnen wij elke vraag beantwoorden en elke zending, tegen een additionele toeslag, verzorgen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Ophaling/levering op maat

TNT kan uw zending buiten de normale kantooruren ophalen, op elk uur van de dag, wanneer u het zelf wenst.

 

Ophaling/levering op zaterdag

Onze weekend dienst betekent dat wij uw goederen ophalen op vrijdag en leveren op zaterdag. Of ophalen op zaterdag en leveren op maandag.

 

Ophaling/levering in afgelegen gebied

Geen bestemming is ons te ver en geen opdracht te moeilijk. TNT haalt uw zending op of levert ze in moeilijk bereikbare of afgelegen plaatsen. Check hier of uw postcode in een zogenaamd buitengebied ligt.

 

Levering op privéadres

Leveringen zijn niet beperkt tot zakelijke adressen. Om te voldoen aan de behoeften van uw klant kunnen wij ook leveren op privéadressen.

 

Priority

Een voorkeursbehandeling van ophaling tot levering kan met onze Priority sticker op uw Express of Economy Express zending.

 

Ontvanger betaalt

Het transport wordt gefactureerd aan de ontvanger. Dit kan op 2 manieren: “import ontvanger betaalt” of export ontvanger betaalt”.

 

Wilt u dat de verzendkosten aan de ontvanger worden gefactureerd? Kruis dan dit vakje aan en vul het TNT-klantnummer van de ontvanger in. Is dit klantnummer u niet bekend? Neem dan contact op met Customer Service.

 

Opgelet: de opdrachtgever is aansprakelijk voor alle onbetaalde bedragen.


Bijkomende behandeling

Ook als uw zending buitenmaatse afmetingen heeft of niet over onze automatische transportbanden kan, zorgen wij voor een speciale behandeling van uw zending.


Multicolli zendingen

Een zending die bestaat meerdere pakketten of onderdelen beschouwen en behandelen wij als één zending.

 

Speciale behandeling

Voor bepaalde zendingen kunnen we extra middelen inzetten die zorgdragen voor een efficiënte en veilige levering. Bijvoorbeeld voor:

 

  • Niet-stapelbare zendingen
  • Gevaarlijke goederen (transport volgens de de internationale vervoersregels IATA, ADR, etc.)

Denkt u dat uw zending een speciale behandeling vereist? Neem dan contact op voor meer informatie.

 

Afleverbewijs van leveren

U kunt een afleverbewijs van leveren opvragen. Daarin staan alle ontvangstgegevens, inclusief de handtekening van degene die de zending in ontvangst heeft genomen.


Adrescorrectie

Wanneer een zending met een verkeerd of onvolledig leveradres door de afzender wordt aangeboden, neemt TNT de nodige acties om het juiste adres te achterhalen. Alles om uw zending zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Neem contact op voor deskundig advies en meer informatie.