Servicii de import

Preluați controlul asupra preluărilor din străinătate 

Comanda unei preluări din mai mult de 175 de țări este la fel de ușoară ca preluarea de la propriul dumneavoastră sediu

 

Optiunea noastra de import cu plata la destinatie - Express Import - simplifica procesul de gestionare a transporturilor organizate de catre importator. Daca aveti cont in aplicatia noastra myTNT, receptionarea unui transport este la fel de usoara precum expedierea, fara sa fie nevoie sa contactati expeditorul din tara de origine.

 

Preluam importurile dumneavoastra din peste 175 de tari, le transportam cat de repede doriti dumneavoastra, efectuam formalitatile vamale si platim taxele vamale necesare, astfel incat livrarile sa fie facute la dumneavoastra a doua zi dimineata. Pentru un plus de confort, veti avea de achitat o singura factura in moneda dumneavoastra locala.

 

In mod unic, aceasta optiune va expune alternativele disponibile din gama noastra de servicii, inainte de finalizarea comenzii de preluare. Acest lucru inseamna ca puteti alege serviciul dorit, avand astfel control asupra momentului de livrare si asupra costurilor.

 

Alegeti din gama noastra de servicii Express viteza si timpul de livrare al importurilor dumneavoastra:

 

Express
Economy Express
 

MENTIUNE: Disponibilitatea serviciilor poate varia in functie de adresele de preluare si livrare.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe