Tijdelijke toeslag

We hebben onlangs een tijdelijke toeslag aangekondigd voor alle internationale pakket- en vrachtzendingen van FedEx Express en TNT, vanaf 6 april tot nadere kennisgeving. Deze toeslag is niet van toepassing op nationale zendingen.

De onderstaande tarieven zijn van toepassing op zendingen tussen deze vertrekpunten en bestemmingen ongeacht waar de factuur is betaald, d.w.z. de toeslag wordt toegepast op zowel export als import.

We hebben deze toeslag ingevoerd vanwege de COVID-19-beperkingen die van kracht zijn in verschillende landen. Deze beperkingen verstoren de wereldwijde supply chain. De vrachtcapaciteit is daardoor beperkt en we maken extra kosten om ervoor te zorgen dat onze internationale netwerken ook in deze moeilijke tijden de producten en diensten kunnen blijven leveren die hard nodig zijn.

Deze toeslag geldt tot nadere kennisgeving. Als u vragen hebt over toeslagen, neem dan contact op met uw FedEx-accountmanager of met de klantenservice.

Bijgewerkt op 22 juni 2020

Voor de meeste zendingen vanuit China geldt er vanaf 29 april 2020 een verhoogde toeslag van € 0,90 naar € 1,80 per kilo .

Voor de meeste zendingen vanuit China geldt er vanaf 22 juni 2020 een verlaagde toeslag van € 1,80 naar € 0,90 per kilo .

Tijdelijke toeslag op TNT Internationale services

Toeslagkosten (EUR per kilo)

Land van oorsprong Land van bestemming
China Rest van APAC Rest van de wereld
China - 0,90
Rest van APAC 0,90 0,20
Rest van de wereld 0,20


Min. Kosten: 0,90 EUR / zending

Tijdelijke toeslag op TNT International Economy Services (48N) - Alleen binnen Europa

Toeslagkosten (EUR per kilo)

Land van oorsprong Land van bestemming
Europa
Europa  0,10


Geen minimumkosten

Veelgestelde vragen (FAQ)