Tijdelijke toeslag

We hebben onlangs een tijdelijke toeslag aangekondigd voor alle internationale pakket- en vrachtzendingen van FedEx Express en TNT, vanaf 6 april tot nadere kennisgeving. Deze toeslag is niet van toepassing op nationale zendingen.

De onderstaande tarieven zijn van toepassing op zendingen tussen deze vertrekpunten en bestemmingen ongeacht waar de factuur is betaald, d.w.z. de toeslag wordt toegepast op zowel export als import.

We hebben deze toeslag ingevoerd vanwege de COVID-19-beperkingen die van kracht zijn in verschillende landen. Deze beperkingen verstoren de wereldwijde supply chain. De vrachtcapaciteit is daardoor beperkt en we maken extra kosten om ervoor te zorgen dat onze internationale netwerken ook in deze moeilijke tijden de producten en diensten kunnen blijven leveren die hard nodig zijn.

Vanaf 29 april wordt de toeslag voor de meeste internationale pakket- en vrachtzendingen van FedEx Express en TNT die afkomstig zijn uit China verhoogd van 0,9 euro per kilo naar 1,8 euro per kilo. De lokale wisselkoers is van toepassing en wordt vermeld in de onderstaande tabel. Met deze verhoging kunnen we in deze tijd de best mogelijke service aan onze klanten blijven leveren.

Deze toeslag geldt tot nadere kennisgeving. Als u vragen hebt over toeslagen, neem dan contact op met uw FedEx-accountmanager of met de klantenservice.

Tijdelijke toeslag op TNT Internationale services

Toeslagkosten (EUR per kilo)

Land van oorsprong Land van bestemming
China Rest van APAC Rest van de wereld
China - 0,90 1.80
Rest van APAC 0,90 0,20
Rest van de wereld 0,20


Min. Kosten: 0,90 EUR / zending

Tijdelijke toeslag op TNT International Economy Services (48N) - Alleen binnen Europa

Toeslagkosten (EUR per kilo)

Land van oorsprong Land van bestemming
Europa
Europa  0,10


Geen minimumkosten

Veelgestelde vragen (FAQ)