Uw bedrijf voorbereiden op 2021

Brexit-update

De Brexit-overgangsperiode is afgelopen en het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie hebben onderhandeld over een Handels- en samenwerkingsovereenkomst die van kracht is gegaan op 1 januari 2021. We evalueren op dit moment de details van de Overeenkomst maar er zijn aanvullende vereisten waarvan u bewust moet zijn als u verzendt tussen het VK en de EU.

 

Bekijk onze toolkit voor 2021 op fedex.com/Brexit waar we informatie geven over eventuele toekomstige wijzigingen die u mogelijk moet aanbrengen.
 

TNT doet extra investeringen om onze systemen, processen, hulpmiddelen en klantgerichte oplossingen aan te passen om te garanderen dat we klaar zijn voor de veranderingen vanaf 1 januari 2021. Om deze investeringen en extra kosten voor het vrijgeven van zendingen te dekken, geldt er vanaf 1 januari 2021 een toeslag van 4,90 EUR voor alle zendingen vanuit het VK naar de EU en van de EU naar het VK*.

 

Andere toepasselijke toeslagen gerelateerd aan verzenden naar het buitenland zijn van toepassing en zijn gebaseerd op de instructies van de klant aan TNT met betrekking tot het vrijgeven van de zending. 

 

*Er wordt niet verwacht dat dit zal gaan gelden voor zendingen tussen Ierland en Noord-Ierland.