TNT

Uw mensen en uw business staan bij TNT centraal bij alles wat we doen

Elke dag verbinden we mensen en bedrijven met elkaar, wereldwijd.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om wereldwijd mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. We leveren miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen met zorg en aandacht - omdat wij begrijpen hoe belangrijk elke zending is voor u én voor uw klant. Wat u ook verstuurt, naar welke bestemming ook, wij nemen het persoonlijk. Vanaf het moment dat de chauffeur uw zending ophaalt tot aan de levering bij uw klant, houden wij u en uw klant verbonden. We kunnen dit doen dankzij ons geïntegreerde deur-tot-deur netwerk. U kunt uw zending zelfs volgen met behulp van onze online Track & Trace service. En als uw branche specifieke verzendingseisen heeft, dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing. U kunt op ons vertrouwen om de klus te klaren, zo kunt u zich concentreren op uw business.

 

Vraagt een nieuwe klant u om een dringende levering – zeg gerust ja. Zelfs als er morgen geleverd moet worden of als u er nog nooit naartoe verzonden hebt!

 

We zijn trots op ons netwerk en onze technologie, maar wij beseffen dat het uiteindelijk onze mensen zijn die het, samen met uw mensen, waarmaken.

 

Uw TNT contactpersoon van onze Customer Service kent u en uw bedrijf. Samen met 58.000 andere collega’s is het onze missie om uw bedrijf te laten groeien door documenten, pakketten en vracht te versturen naar waar u ook wenst. Wij overbruggen hindernissen, afstanden, culturen, talen en valuta’s.

 

Verbinden van mensen en hun bedrijven over de hele wereld, hen helpen, en bedrijven laten groeien, dat is wat we doen.

 

Bij TNT begrijpen wij dat de kwaliteit van de relatie met uw klanten kan afhangen van de levering van een zending. We hebben allemaal klanten maar bij TNT werken we met mensen. Mensen die ook voor klanten werken. En het zijn die mensen die speciale aandacht en zorg en respect verdienen. Dat uitgangspunt is de basis voor een kwalitatieve samenwerking en loyaliteit die bedrijven laat groeien.

 

Dat is waarom we ervoor zorgen dat onze service persoonlijk is. Dat is waarom we die extra stap zetten. En dat is waarom wij TNT zijn.