Wat wilt u verzenden?

Wij vinden de beste manier om uw zending van A naar B te vervoeren. Of het nu gaat om een document, vracht of iets wat meer planning vereist. Daag ons uit en ontdek waarom we de nummer 1 vervoerder zijn voor Special Services.

 

 

Wij verzenden alles

Wij hebben het allemaal al eens verzonden. Van prehistorische skeletten tot de nieuwste technologie voor auto's op zonne-energie. Er zijn echter een aantal specialistische zendingen waarin we nog meer ervaring hebben.

 

 

 

Medische goederen

Medische logistiek moet voldoen aan unieke regelgeving en heeft te maken met bijzondere uitdagingen. Hier kunnen kleine marges een enorm verschil maken. Vaccinaties bijvoorbeeld. Een temperatuursverandering van 2°C kan een hele voorraad vaccinaties onbruikbaar maken.

 

Industriële producten

Het transport- en distributieproces voor industriële goederen kent de druk doordat u moet voldoen aan de oplevertermijnen van uw klanten. Met onze ervaring en lokale kennis kunt u makkelijker voldoen aan de belofte aan elke klant.

 

High-tech producten

Als er één onderdeel ontbreekt bij high-tech producten, is het hele eindproduct onbruikbaar. We verzekeren dat u alles in huis hebt wat u nodig heeft, en wanneer u dit nodig heeft. Zo kunt u voldoen aan al uw oplevertermijnen bij productie en lanceringsdatums.

Automotive producten

Dankzij onze ervaring kunnen we snelle, betrouwbare en specialistische diensten verlenen binnen uw supply chain voor auto-onderdelen. Zo zorgen we ervoor dat uw productie op schema blijft en uw bedrijf groeit.