Ophalen en leveren

Priority 

U kunt kiezen voor een prioriteitsbehandeling gedurende het hele verzendproces. Uw zending wordt duidelijk gelabeld met onze Priority-sticker.


Service voor afgelegen gebieden

Er geldt een toeslag voor zendingen naar afgelegen of moeilijk bereikbare bestemmingen.


Verkeerde adres opgelost

Wanneer een zending met een verkeerd of onvolledig leveradres door de afzender wordt aangeboden, en TNT daardoor de zending niet kan leveren dan neemt TNT de nodige acties om het juiste adres te achterhalen. Alles om uw zending zo snel mogelijk te kunnen leveren. Er wordt een toeslag in rekening gebracht per zending om de aanvullende kosten te dekken.


Levering in het weekend en op feestdagen


Leveringen onderhevig aan afspraken

Voor de levering van sommige zendingen kunnen specifieke afspraken nodig zijn (bookslots, levering aan een specifieke lokatie bij een bedrijf, etc.). Dergelijke afspraken zijn bijvoorbeeld mogelijk nodig voor leveringen aan beurzen of grote webshops. Indien nodig, boek uw zendingen die onderhevig zijn aan afspraken daarom altijd met Special Services om vertragingen of extra kosten te vermijden.

Houd er rekening mee dat voor zendingen naar beurzen, standaarddiensten kunnen worden gebruikt voor leveringen aan de hoofdingang of balie, zolang de werknemers op de hoogte zijn van de zending en voor wie deze is bedoeld.

Boek nu

Neem contact met ons op om een aanvullende service te boeken.