Pregătirea cutiilor

Cum să evitați deteriorarea sau întârzierile nedorite

Anumite detalii privind ambalarea pot cauza întârzierea expedierii sau deteriorarea bunurilor pe care le expediați. În continuare, vă prezentăm câteva sfaturi utile, pentru a vă asigura că pachetul dumneavoastră va ajunge la destinație la timp şi în condiții perfecte.

Ghid pentru utilizarea unor cutii mai rezistente

1. Alegeți calitatea

Cutiile uzate își pierd rezistența. Asigurați-vă că ați ales o cutie rigidă și uscată, fără găuri sau rupturi.

2. Nu lăsaţi spaţii goale în interior

Dacă adăugați prea multe materiale de protecție, se reduce rezistența la stivuire. Evitați folosirea cutiilor prea mari (în raport cu obiectele ambalate) și care necesită prea multe materiale de protecție. Altfel, acestea ar putea fi strivite.

3. Cutii grele

Acceptăm cutii nepaletizate de până la 70 kg, dar, dacă acestea depășesc 30 kg, pot genera cheltuieli suplimentare. Lipiți o etichetă „HEAVY” pe cutiile care depășesc 23 kg. 

2 3 - 7 0 kg

 

4. Sigilaţi cutiile în formă de H

Lipiți banda adezivă în formă de H, pe capacul superior și pe partea inferioară a cutiei – nu folosiți șnur sau sfoară. Dacă aceasta este grea, puteți lua în considerare soluția prinderii ei cu bandă rigidă.

5. Aplicaţi etichetele la vedere

Îndepărtaţi etichetele vechi. Lipiți etichetele noi pe capacul superior, astfel încât codul de bare să fie pe o suprafață plană (nu îndoit peste o margine). Introduceți o copie a etichetei în interiorul cutiei.

Dimensiunile maxime

Economy Express

2,4 x 1,2 x 1,8 m
1000 kg/bucată
7000 kg/expediere

Express

2,4 x 1,2 x 1,5 m
500 kg/bucată
500 kg/expediere

Foarte bine!

Acordaţi atenţie modalităţii de ambalare

Ambalajul dumneavoastră trebuie să îndeplinească cerințele noastre minime de siguranță.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe