Pregătirea cutiilor

Cum să evitaţi deteriorarea sau întârzierile nedorite

Anumite detalii minore ale ambalării pot cauza întârzierea sau deteriorarea bunurilor pe care le expediaţi. În continuare, vă prezentăm câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă asiguraţi că pachetul dvs. va ajunge la destinaţie la timp şi în condiţii perfecte.

Ghid pentru utilizarea unor cutii mai rezistente

1. Alegeţi cutii de calitate

Cutiile deja utilizate îşi pierd rezistenţa. Utilizaţi cutii rigide şi aflate în stare bună.

2. Nu lăsaţi spaţii goale în interior

Utilizarea materialelor de protecţie în exces reduce rezistenţa cutiilor la stivuire. Evitaţi cutiile prea mari (pentru obiectele expediate), deoarece ar putea fi strivite.

3. Cutii grele

Acceptăm cutii nepaletizate de până la 70 kg, dar vă rugăm să plasaţi eticheta “HEAVY” pe toate cutiile care depăşesc greutatea de 23 kg

2 3 - 7 0 kg

 

4. Sigilaţi cutiile cu bandă adezivă sub formă de H

Utilizaţi bandă adezivă adecvată, lipită în formă de H atât pe capacul superior, cât şi pe partea inferioară a cutiei. Sigilaţi cutiile grele inclusiv cu benzi rigide de plastic, pentru mai multă rezistenţă.

5. Aplicaţi etichetele la vedere

Îndepărtaţi etichetele vechi. Lipiţi etichetele noi pe capacul superior, astfel încât codul de bare să fie plat (nu îndoit peste o margine).

Felicitări!

Acordaţi atenţie modalităţii de ambalare

Ambalajul expedierii dvs. trebuie să indeplinească cerinţele noastre minime de siguranţă.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe