Ambalarea articolelor cu forme neregulate

Cum vă puteţi asigura că transportul se va livra ȋn condiţii perfecte

Articolele mari, grele sau cele cu forme neregulate necesită atenţie suplimentară la ambalare şi manipulare. Uneori, acestea nu pot fi stivuite sau aşezate pe benzile de sortare. Din aceste motive, ar putea fi percepută o taxă suplimentară. Dacă expedierea dumneavoastră necesită manipulare specială, vă rugăm să ne contactaţi pentru asistenţă.

Ghid pentru ambalarea articolelor cu forme neregulate

Tuburi

Cilindrii grei trebuie fixaţi pe paleţi, cu benzi rigide de plastic, având grijă să nu se depăşească perimetrul paletului şi să se permită stivuirea acestuia. Articolele mai uşoare, cu formă tubulară, pot fi ambalate în cutii cu secţiune triunghiulară.

Articole care nu pot fi introduse în cutii

Articolele mari, neîmpachetate, trebuie fixate pe paleţi cu benzi rigide de plastic. După fixare, puteţi construi un cadru protector din lemn sau le puteţi acoperi cu o cutie întoarsă. Utilizaţi materiale de protecţie suplimentare pentru a proteja marginile ascuţite care ar putea fi expuse.

Articole ascuţite/proeminente

Articolele ascuţite trebuie înfăşurate într-un material de protecţie înainte de a fi introduse într-o cutie. Nu lăsaţi articole proeminente în afara cutiilor, deoarece pot fi deteriorate când sunt stivuite. Dacă este nevoie, utilizaţi o cutie mare sau un palet.

Articole grele/supradimensionate

Greutatea şi dimensiunile maxime variază în funcţie de serviciu. Pentru expedierile care depăşesc 2,4 m x 1,2 m x 1,5 m (L x l x Î) sau 500 kg, contactaţi Serviciul Clienţi.

240cm > 120cm > 150cm > 500 kg >

Etichetarea

Ataşaţi eticheta awb-ului şi eticheta cu informaţiile de manipulare specială pe o suprafaţă plană. Pe materiale cum sunt lemnul, cauciucul sau materialele textile, utilizaţi bandă adezivă, capse sau lipici pentru fixarea etichetelor.

Siguranţă maximă

Acordaţi atenţie modalităţii de ambalare

Ambalajul expedierii dvs. trebuie să indeplinească cerinţele noastre minime de siguranţă.

Mai multe instrucţiuni de ambalare

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe