Pregătirea paleţilor

Cum asiguraţi rezistenţa şi stabilitatea paleţilor dumneavoastră

Un palet perfect nu este doar rezistent şi stabil. Pregătirea corectă a acestuia vă ajută să evitaţi costurile suplimentare. Preţurile noastre sunt calculate în funcţie de greutate şi volum şi, de aceea, formele care ocupă spaţiu suplimentar sau fac paletul imposibil de stivuit pot atrage cheltuieli suplimentare.

Ghid pentru crearea paleţilor perfecţi

1. Stivuiţi produsele în coloane

Coloanele asigură rezistenţa maximă la stivuire. În cazul conţinuturilor rigide, puneţi cutiile în mod intercalat, asemenea cărămizilor, pentru a obţine mai multă stabilitate.

2. Nu lăsaţi cutiile să depăşească suprafaţa paletului

Articolele de pe palet trebuie aşezate astfel încât să nu depăşească marginea paletului. Deși acceptăm paleți cu articole care ies în afara perimetrului acestuia, deoarece aceste articole pot fi deteriorate cu ușurință sau pot deteriora alte transporturi, este de preferat ca marfa să nu depășească suprafața paletului.

3. Menţineţi suprafaţa superioară plată

Suprafaţa superioară plată asigură o rezistenţă superioară a paletului, păstrează dimensiunile compacte şi permite stivuirea. Paleţii care nu pot fi stivuiţi vor fi taxaţi suplimentar.

4. Asiguraţi paleţii cu bandă rigidă de plastic sau cu folie

Utilizaţi benzi rigide de plastic sau folie de plastic pentru a asigura stabilitatea paletului pe laterală. În cazul înfăşurării cu folie de plastic, includeţi şi paletul în sine în înfăşurare.

5. Aplicaţi etichetele la vedere

Paleţii sunt stivuiţi în vederea transportului, astfel încât etichetele trebuie fixate pe lateral, nu pe partea superioară.

Paletul perfect

Acordaţi atenţie modalităţii de ambalare

Ambalajul expedierii dvs. trebuie să indeplinească cerinţele noastre minime de siguranţă.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe