Verzend uw pakket naar Zweden

Wij weten alles over het versturen van pakketten naar Zweden

Hoe verzendt u uw pakket naar Zweden

Zweden is de thuisbasis van veel van de grootste bedrijven ter wereld en een topbestemming voor internationale zendingen. Wij staan altijd klaar om uw pakketten snel en veilig naar Zweden te verzenden.

HET VOORDEEL VAN TNT

  • Wereldwijd bereik in meer dan 200 landen
  • Kies de snelheid die u nodig heeft
  • Haal altijd uw deadline
  • Volledige kostenbeheersing

TNT is één van de wereldwijde leiders op het gebied van express-leveringen en levert wereldwijd in meer dan 200 landen en gebieden ter wereld. U kunt dus op onze expertise vertrouwen.

Verzenden naar Zweden?

 

Dat is eenvoudig. Slechts vijf stappen! Raadpleeg onze handleiding met 5 stappen voor snel, veilig en juist verzenden van uw pakket naar Zweden.

Nadat u uw pakket naar Zweden heeft verzonden, kunt u het onderweg volgen, zodat u altijd weet waar het pakket zich bevindt.

Meer informatie over onze diensten en verzendtools.

UW PAKKET VERPAKKEN

We leveren elke dag meer dan één miljoen zendingen in perfecte staat af. Zorg dat uw zending veilig en op tijd aankomt door uw goederen goed te verpakken. Dat is één van de belangrijkste dingen die u kunt doen om het risico op vertragingen of schade tijdens doorvoer te voorkomen.


Correcte verpakking, labels en documentatie, en op de hoogte zijn van de regelgeving in het land van bestemming inzake grootte en gewicht zorgen bijvoorbeeld dat uw pakket hieraan voldoet.

Uw pakket verpakken

Voor uw zending naar Zweden

Hoe uw pakket verpakken

REGEL- EN WETGEVING, DOUANE-INKLARING

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan exportbeperkingen, internationale sancties, en veiligheids- of beveiligingsmaatregelen. Controleer vóórdat u iets verzendt wat de vereisten zijn om zo onnodige vertragingen te voorkomen.


De sleutel tot soepele douane-afhandeling is een volledige en correcte commerciële factuur. Douaneautoriteiten hebben deze nodig om mogelijke belastingen en heffingen te beoordelen. Door deze correct in te vullen, kunt u vertragingen voorkomen.