Verzend uw pakket naar Amerika

Wij weten alles over het versturen van pakketten naar Amerika

Hoe verzendt u uw pakket naar Amerika

Amerika heeft ongetwijfeld de grootste, en technologisch gezien, de krachtigste economie ter wereld, waarbij het allemaal om snelheid en innovatie draait. Dus als u van plan bent een pakket naar Amerika te verzenden, heeft u onze snelle en veilige leveringsdiensten nodig.

HET VOORDEEL VAN TNT

  • Wereldwijd bereik in meer dan 200 landen
  • Kies de snelheid die u nodig heeft
  • Haal altijd uw deadline
  • Volledige kostenbeheersing


Ons bedrijf is één van de wereldwijde leiders op het gebied van express-leveringen en levert wereldwijd in meer dan 200 landen en gebieden. U kunt dus op onze expertise vertrouwen.

Verzenden naar Amerika?

 

Dat is eenvoudig. Slechts vijf stappen! Raadpleeg onze handleiding met 5 stappen voor snel, veilig en juist verzenden van uw pakket naar Amerika.

Nadat u uw pakket naar Amerika heeft verzonden, kunt u het onderweg volgen, zodat u altijd weet waar het pakket zich bevindt.

Meer informatie over onze diensten en verzendtools.

UW PAKKET VERPAKKEN

 

We leveren elke dag meer dan één miljoen zendingen in perfecte staat af. Zorg dat uw zending veilig en op tijd aankomt door uw goederen goed te verpakken. Dat is één van de belangrijkste dingen die u kunt doen om het risico op vertragingen of schade tijdens doorvoer te voorkomen.


Correcte verpakking, labels en documentatie, en op de hoogte zijn van de regelgeving in het land van bestemming inzake grootte en gewicht zorgen bijvoorbeeld dat uw pakket hieraan voldoet.

Hoe uw pakket verpakken

Voor verzending naar Amerika

Hoe uw pakket te verpakken

REGEL- EN WETGEVING, DOUANE-INKLARING

 

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan exportbeperkingen, internationale sancties, en veiligheids- of beveiligingsmaatregelen. Controleer vóórdat u iets verzendt wat de vereisten zijn om zo onnodige vertragingen te voorkomen.


De sleutel tot soepele douane-afhandeling is een volledige en correcte commerciële factuur. Douaneautoriteiten hebben deze nodig om mogelijke belastingen en heffingen te beoordelen. Door deze correct in te vullen, kunt u vertragingen voorkomen.