Verzend uw pakket naar Duitsland

Wij weten alles over het versturen van pakketten naar Duitsland

Hoe verzendt u uw pakket naar Duitsland

Duitsland heeft de grootste economie van Europa, dus het verzenden van pakketten is altijd in trek. Door onze lange ervaring hebben we in Duitsland met het verzenden van pakketten inmiddels een goede plaatselijke expertise opgebouwd .

HET VOORDEEL VAN TNT

  • Wereldwijd bereik in meer dan 200 landen
  • Kies de snelheid die u nodig heeft
  • Haal altijd uw deadline
  • Volledige kostenbeheersing

 

TNT is één van de wereldwijde leiders op het gebied van express-leveringen en levert wereldwijd in meer dan 200 landen en gebieden. U kunt dus op onze expertise vertrouwen.

Verzenden naar Duitsland?

 

Dat is eenvoudig. Slechts vijf stappen! Raadpleeg onze handleiding met 5 stappen voor snel, veilig en juist verzenden van uw pakket naar Duitsland.

Nadat u uw pakket naar Duitsland heeft verzonden, kunt u het onderweg volgen, zodat u altijd weet waar het pakket zich bevindt.

Meer informatie over onze diensten en verzendtools.

UW PAKKET VERPAKKEN

We leveren elke dag meer dan één miljoen zendingen in perfecte staat af. Zorg dat uw zending veilig en op tijd aankomt door uw goederen goed te verpakken. Dat is één van de belangrijkste dingen die u kunt doen om het risico op vertragingen of schade tijdens doorvoer te voorkomen.


Correcte verpakking, labels en documentatie, en op de hoogte zijn van de regelgeving in het land van bestemming inzake grootte en gewicht zorgen bijvoorbeeld dat uw pakket hieraan voldoet.

Hoe uw pakket verpakken

Voor verzending naar Duitsland

Hoe uw pakket te verpakken

REGEL- EN WETGEVING, DOUANE-INKLARING

Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan exportbeperkingen, internationale sancties, en veiligheids- of beveiligingsmaatregelen. Controleer vóórdat u iets verzendt wat de vereisten zijn om zo onnodige vertragingen te voorkomen.


De sleutel tot soepele douane-afhandeling is een volledige en correcte commerciële factuur. Douaneautoriteiten hebben deze nodig om mogelijke belastingen en heffingen te beoordelen. Door deze correct in te vullen, kunt u vertragingen voorkomen.