Expediați articole mari și grele

Indiferent dacă doriți să trimiteți o cutie cu cărți, un palet cu cărămizi sau o întreagă flotă de autovehicule, vă puteți baza pe serviciile noastre pentru preluarea încărcăturilor grele.

Ce articole sunt considerate grele?

Orice colet cu greutate mai mare de 23 kg este considerat de către autorități drept o expediere grea. Totuși, acest lucru nu presupune expedierea articolului pe un palet. Expedierile sub 70 kg pot fi de regulă transportate fără un palet, deși acest fapt diferă în funcție de regiune.

> > >

Ce articole sunt considerate mari?

Deși nu există o clasificare oficială pentru bunurile mari, orice articol pentru transportul căruia este necesar un palet, este inclus de regulă în această categorie.

 

Expedierile mari pot genera o taxă pentru depășirea dimensiunilor, în funcție de serviciul ales. Pentru servicii Economy sau naționale, aceste taxe se aplică expedierilor mai mari de 2,4 x 1,2 x 1,8 m. Pentru serviciile Express, dimensiunile sunt 1,2 x 1,2 x 1,5 m.

50 0 k >

Ce articole sunt considerate supradimensionate?

Orice articol cu greutate mai mare de 500 kg sau prea mare pentru a fi transportat pe paleți, va necesita o soluție unică, concepută de echipa noastră de specialiști. De ex., bunuri încărcate pe platforme de ridicare, echipamente industriale.

Expediați articole mari sau grele cu viteza de care aveți nevoie

Economy Express

*Cel mai bun preț

Dacă doriți să obțineți cea mai bună viteză de expediere în cadrul unui buget rezonabil, serviciul Economy Express vă asigură expedierea bunurilor mari și grele în timp util.

Până la 7.000 kg

Express

*Rapid

Atunci când viteza este esențială, serviciul Express este cea mai bună opțiune pentru a vă asigura că bunurile mari și grele ajung la destinație cât mai repede posibil, chiar dacă este vorba de ora 9:00, 10:00 sau 12:00, ziua următoare.

Până la 500 kg

Special Services

*Expedieri unice

Indiferent dacă este un transport aerian, maritim sau rutier de marfă – sau este urgent și necesită un vehicul dedicat – vă puteți baza pe echipa noastră de specialiști pentru a găsi o soluție adecvată expedierii dumneavoastră.

Totul și de toate

Pachet mare sau greu

Cutii grele

Putem accepta cutii cu greutate de până la 70 kg fără un palet, dar este foarte important ca toți cei implicați în expediere să fie avertizați de faptul că este o expediere grea. Etichetarea cutiilor cu greutate mai mare de 23 kg cu o etichetă „HEAVY” („GREU”) va îmbunătăți siguranța persoanelor care le manevrează.

Paleți

Paletul perfect nu oferă doar stabilitate și protecție – acesta ajută și la evitarea costurilor suplimentare. Cum taxele noastre se bazează pe o combinație între greutate și volum, orice obiect care ocupă mai mult spațiu sau îngreunează depozitarea paletului poate genera taxe suplimentare.

Expedieri supradimensionate

Dacă expediați articole cu dimensiuni neregulate sau care depășesc 500 kg, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru ambalarea și transportul acestora. Contactați Serviciul de asistență clienți, pentru a vă ajuta la pasul următor.

Lansaţi comanda

Sunteţi aproape gata! Alegeţi un serviciu TNT care vă convine şi stabiliţi o dată de preluare. Nu uitaţi să vă urmăriţi expedierea cu aplicaţia Track & Trace.

 

Pentru a afla timpul de tranzit estimativ al expedierilor Dvs, dintr-o tara in alta, oriunde in lume, va invitam sa utilizati solutia noastra online dedicata.

 

 

 

Urmăreşte expedierea

Ați expediat articolele grele sau mari? Excelent! Acestea vor ajunge la destinatar cât de curând posibil.

Între timp, puteți urmări progresul expedierii introducând numărul expedierii în Track & Trace. Indiferent dacă expedierea este pe drum sau dacă a parcurs deja jumătate de lume, nu vă pierdeți niciodată din vedere bunurile.

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe