Alerte

Rămâneți la curent cu evenimentele din întreaga lume, care pot afecta livrarea expedierilor dumneavoastră internaționale.

Alertă

Suspendarea temporară a expedierilor TNT Economy din Europa către S.U.A., Canada și America Latină

Ca urmare a capacității cargo limitate la nivel global, ne confruntăm cu o cerere foarte mare de transporturi din Europa către S.U.A., Canada și America Latină, în mod special pentru expedierile urgente, care conțin materiale de uz medical.  

 

Pentru a asigura continuitatea operațiunilor chiar și în aceste condiții restrictive, implementăm următoarele măsuri suplimentare:

 

  • Începând din 29 mai 2020, până la o notificare ulterioară: se aplică restricții temporare pentru transporturile FedEx și TNT Economy din Europa către S.U.A., Canada și America Latină, fiind acceptată expedierea a maximum 100 kg/expeditor/zi.
  • Începând din 29 iunie 2020, până la o notificare ulterioară: se suspendă temporar transporturile TNT Economy din Europa către S.U.A., Canada și America Latină.

Menționăm faptul că ne desfășurăm în continuare activitatea și, pentru aceste rute, vom accepta expedieri Express (TNT și FedEx).

Noile cerințe privind adresele, pentru expedierea în/din Irlanda

Actualizăm lista orașelor și a codurilor poștale necesare pentru generarea etichetelor de preluare/expediere din/în Irlanda. Aceasta va intra în vigoare pe 24 august 2020. Faceți clic aici pentru a afla cum să actualizați codurile poștale.

Servicii Express, intra-europene, cu livrare a doua zi lucrătoare

Serviciile noastre Express, intra-europene, cu livrare a doua zi lucrătoare, revin la timpii normali de tranzit în majoritatea țărilor. Cu toate acestea, pe anumite rute, timpii de tranzit pot fi încă afectați, determinând întârzieri ale expedierilor.

 

Pentru mai multe informații privind impactul asupra serviciilor, faceți clic aici.

Cum să vă adaptați afacerea

În fața acestor provocări fără precedent, vă putem ajuta să reacționați rapid la schimbările logistice cu care se poate confrunta afacerea dumneavoastră. Aflați cum să vă adaptați operațiunile și să expediați în continuare cu succes, cu ajutorul ghidului nostru.

Impactul COVID-19 determină autoritățile locale și naționale, precum și guvernele statelor din Europa și din întreaga lume să impună zilnic noi restricții de activitate și privind călătoriile, afectând astfel capacitatea grupului de companii FedEx de a oferi servicii la standardele obișnuite. TNT va continua să opereze în măsura în care restricțiile și reglementările existente vor permite acest lucru, dar este posibil să nu putem respecta timpii de tranzit stabiliți pentru unele dintre servicii, din cauza unor evenimente aflate în afara controlului nostru. Suntem recunoscători clienților noștri pentru răbdarea și înțelegerea dovedite în această perioadă, precum și membrilor echipei noastre care fac tot ceea ce este posibil pentru a se asigura că putem livra în continuare, în aceste momente dificile.