Taxe suplimentare pentru combustibili în Europa


TNT aplică tuturor expedierilor o taxă suplimentară pentru combustibili, în funcție de indice. Acesta este bazat pe costul pentru combustibilii de tip kerosen pentru motoare cu reacție, pentru Coasta Golfului S.U.A. (USGC) (după cum este publicat de către Agenția pentru Informații din Energie din S.U.A. aici).

Săptămână

Preț săptămânal

Dolari pe galon

Taxă suplimentară pentru combustibil

Toate serviciile


În trecut, această taxă suplimentară pentru combustibili era ajustată lunar. Începând cu 1 ianuarie 2019, taxa suplimentară pentru combustibili va fi ajustată săptămânal, conform tabelului următor: 

TNT Europa

Interval de preț

Dolari pe galon

Taxă suplimentară pentru combustibil

Va exista un decalaj de două săptămâni în aplicarea indicelui taxei suplimentare pentru combustibili. De exemplu, taxa suplimentară pentru 7 ianuarie, 2019 va fi calculată în funcție de prețul la vedere mediu raportat pentru 28 decembrie. Modificările taxei suplimentare pentru combustibili intră în vigoare în fiecare luni. Informațiile privind taxa suplimentară pentru combustibili din fiecare săptămână vor fi disponibile aproximativ în ziua de vineri dinaintea zilei în care taxa suplimentară va fi aplicabilă.

TNT își rezervă drepturile de a modifica indicele taxei suplimentare pentru combustibili și tabelul fără preaviz. Atât suma cât și durata taxei suplimentare vor fi stabilite la discreția TNT. Dacă taxa suplimentară pentru combustibili depășește valoarea maximă sau scade sub valoarea minimă sau dacă există modificări asupra punctelor de declanșare, tabelul de mai sus va fi actualizat.

Pentru știri sau actualizări suplimentare privind taxele suplimentare pentru combustibili, accesați în mod regulat această pagină.