Vi forbereder kundene på brexit

Fullfør brexit-sjekklisten din

Siden brexit-forhandlingene fremdeles ikke har en løsning, føler mange bedrifter seg usikre på fremtiden. Derfor trenger dere løsninger dere kan stole på.
Den tverrfaglige brexit-arbeidsgruppen vår har evaluert mulige konsekvenser, og lager planer for å sikre at vi kan lose virksomheten din gjennom de endringene som eventuelt måtte komme.
 

For å hjelpe deg å forberede deg bedre, har vi satt sammen et nyttig verktøysett. Den oppdateres jevnlig gjennom hele brexit-prosessen, og inneholder alt du trenger å vite for å bidra til å få bedriften klar for fremtiden.

Brexit-oppdatering

Storbritannia har fått en seks måneder lang forlengelse for den planlagte brexit-datoen.

Storbritannia skal nå etter planen forlate EU 31. oktober, eller tidligere dersom de kan bli enige om en avtale før det.

Ditt brexit-verktøysett

Brexit-sjekkliste for FedEx og TNT

Er du klar for brexit?
Her er det bedriften din må gjøre for å forberede seg.

Liste over brexit-uttrykkEn komplett liste over ord og uttrykk som eksport- og importvirksomheter må kjenne til, slik at de kan navigere brexit-farvannet.

Det du må vite om brexit uten avtale

Prøver du å finne ut hvordan en eventuell brexit uten avtale kan påvirke import og eksport av gods? Her finner du ut hva endringene kan bety for bedriften din.

Vanlige spørsmål om brexit

Vi svarer på de mest vanlige spørsmålene
om hvordan brexit kan påvirke
virksomheten din.

Brexit-ressurser

Les den britiske regjeringens dokumenter om planlegging for ingen avtale

Les EUs beredskapsvarsler

Slik fullfører du en kommersiell faktura.  
Se her for FedEx eller her for TNT.

Hvorfor du kan stole på FedEx og TNT

I perioder med store endringer er det godt å ha en partner som kan levere. Nå som FedEx har kjøpt opp TNT, har vi til sammen 117 års erfaring innen frakt verden over. Med enestående kunnskap om internasjonal handel og tusenvis av tollspesialister, kan du være sikker på at vi er klar for det morgendagen bringer.

Send mer til nye markeder

Vi sørger for at varene dine kommer dit de skal, til riktig tid. Vår kombinerte dekning og samlede forbindelser betyr at du kan benytte deg av verdens største faktluftnettverk og et uovertruffent europeisk veinettverk, som gir virksomheten din tryggheten den trenger for å kunne utnytte morgendagens muligheter i dag.


OVER GRENSENE MED FAST-TRACK

Tolldeklarasjonene blir enklere når du sender med FedEx og TNT.  Det er fordi begge selskapene har AEO-status – et internasjonalt anerkjent kvalitetsmerke som åpner for ekstra rask tollbehandling.


KUNDEN SETTES FØRST

Vi følger Brexit-utviklingen nøye, og du kan være trygg på at vi vil hjelpe deg med å implementere eventuelle nye prosesser og forskrifter på en sømløs måte. Selv om ingen kan være sikker på hva Brexit vil føre med seg, trenger du ikke være i tvil om at vi skal gjøre alt vi kan for å ivareta fraktbehovene dine.

Hjelp til internasjonale forsendelser

Vi er interessert i å høre fra bedrifter, små som store, i alle bransjer, spesielt hvis du har bekymringer eller spørsmål du ønsker å få svar på.