Vi hjelper kundene gjennom Brexit

Mens Brexit-forhandlingene pågår, jobber TNT med å implementere nye prosesser og skape en sømløs overgang. Den tverrfaglige Brexit-arbeidsgruppen vår evaluerer mulige konsekvenser og lager planer for å sikre at vi kan lose virksomheten din gjennom de endringene som eventuelt måtte komme.

I perioder med store endringer er det godt å ha tjenester du kan stole på. Derfor trenger du en partner med ekspertise, som kan bistå deg på veien fremover. Vi har 72 års erfaring med verdensomspennende frakt. Med enestående kunnskap om internasjonal handel, toppmoderne IT-systemer og hundrevis av tollspesialister, kan du være sikker på at vi er klar for det morgendagen bringer.

 

Send mer til nye markeder

Vi sørger for at varene dine kommer dit de skal, til riktig tid.

Med oss får du tilgang til et uovertruffent europeisk veinettverk som gir virksomheten din tryggheten den trenger for å kunne utnytte morgendagens muligheter, i dag.

OVER GRENSENE MED FAST-TRACK

Tolldeklarasjonene blir enklere når du sender med TNT. Det er fordi vi har AEO-status, et internasjonalt anerkjent kvalitetsmerke som åpner for ekstra rask tollbehandling.
 

KUNDEN SETTES FØRST

Vi følger Brexit-utviklingen nøye, og du kan være trygg på at vi vil hjelpe deg med å implementere eventuelle nye prosesser og forskrifter på en sømløs måte. Selv om ingen kan være sikker på hva Brexit vil føre med seg, trenger du ikke være i tvil om at vi skal gjøre alt vi kan for å ivareta fraktbehovene dine.

Les mer

Vi er interessert i å høre fra bedrifter, små som store, i alle bransjer, spesielt hvis du har bekymringer eller spørsmål du ønsker å få svar på. 

Ved å besøke og bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av cookies utstedt av TNT og partnere. Les mer