Vi hjelper kundene gjennom Brexit

Når endringer står for døren forstår vi at du trenger en partner som leverer.  Vi har erfaring og et globalt nettverk, og vi står klare
til å hjelpe virksomheten din med å navigere veien til brexit og videre.

Ditt brexit-verktøysett

Brexit-sjekkliste for FedEx og TNT

Er du klar for brexit? Her er det bedriften din må gjøre for å forberede seg.

 

Det du må vite om brexit uten avtale

Prøver du å finne ut hvordan en eventuell brexit uten avtale kan påvirke import og eksport av gods? Her finner du ut hva endringene kan bety for bedriften din.

Brexit-ordbok

En komplett liste over ord og uttrykk som eksport- og importvirksomheter må kjenne til, slik at de kan navigere brexit-farvannet.

Ofte stilte spørsmål om brexit

Vi svarer på de mest vanlige spørsmål om hvordan brexit kan påvirke virksomheten din.

Slik forbereder vi oss på brexit

Mens brexit-forhandlingene pågår, jobber TNT med å implementere nye prosesser og skape en sømløs overgang. Den tverrfaglige brexit-arbeidsgruppen vår evaluerer mulige konsekvenser og legger planer for å sikre at vi kan lose virksomheten din gjennom de endringene som eventuelt måtte komme.
 

I perioder med store endringer er det godt å ha tjenester du kan stole på. Derfor trenger du en partner med ekspertise, som kan bistå deg på veien fremover. Nå som FedEx har kjøpt opp TNT, har vi til sammen 117 års erfaring innen frakt verden over.  Med enestående kunnskap om internasjonal handel, toppmoderne IT-systemer og hundrevis av tollspesialister, kan du være sikker på at vi er klar for det morgendagen bringer.

Send mer til nye markeder

Vi sørger for at varene dine kommer dit de skal, til riktig tid.

Vår kombinerte dekning og samlede forbindelser betyr at du kan benytte deg av verdens største faktluftnettverk og et uovertruffent europeisk veinettverk, som gir virksomheten din tryggheten den trenger for å kunne utnytte morgendagens muligheter i dag.

OVER GRENSENE MED FAST-TRACK

Tolldeklarasjonene blir enklere når du sender med FedEx og TNT.  Det er fordi begge selskapene har AEO-status – et internasjonalt anerkjent kvalitetsmerke som åpner for ekstra rask tollbehandling.
 

KUNDEN SETTES FØRST

Vi følger Brexit-utviklingen nøye, og du kan være trygg på at vi vil hjelpe deg med å implementere eventuelle nye prosesser og forskrifter på en sømløs måte. Selv om ingen kan være sikker på hva Brexit vil føre med seg, trenger du ikke være i tvil om at vi skal gjøre alt vi kan for å ivareta fraktbehovene dine.

Hjelp til internasjonale forsendelser

Vi er interessert i å høre fra bedrifter, små som store, i alle bransjer, spesielt hvis du har bekymringer eller spørsmål du ønsker å få svar på.