Varsler

Hold deg oppdatert på hendelser rundt om i verden som kan påvirke leveringen av dine internasjonale forsendelser

Varsel

 

Midlertidig tilleggsavgift

For å kunne fortsette å gi kundene våre den beste mulige tjenesten i løpet av denne tidsperioden implementerer vi en midlertidig tilleggsavgift på alle internasjonale pakker og fraktforsendelser fra FedEx Express og TNT, fra 6. april og inntil videre. Denne tilleggsavgiften gjelder ikke for innenlandsforsendelser.

 

Økning i Kina-Europa-trafikken

Vi opplever for øyeblikket en sterk økning i etterspørselen på Kina-Europa-ruten. Med vår flåte på over 670 fly står vi godt skodd til endringer i den globale forsyningskjeden. Vi setter nå inn ekstra fly på denne ruten, for å oppfylle etterspørselen, men forsinkelser kan allikevel forekomme. Fortollingsteamene våre behandler også betydelig større mengder, noe som kan føre til ytterligere forsinkelser for gods til Europa.

 

For nærmere informasjon om hvordan tjenestene er påvirket, kan du klikke her.

Med styrke til å levere

Vi kan hjelpe deg til å reagere raskt på de logistiske utfordringene du står overfor i dagens unike situasjon. Se vår veiledning for hvordan du kan bake inn styrken til å levere i driften din.

Myndigheter i Europa og resten av verden, på lokalt og nasjonalt plan, pålegger restriksjoner for både arbeid og reise, på grunn av fare for smitte av koronaviruset COVID-19. Dette påvirker muligheten selskaper i hele FedEx-gruppen har til å overholde de høye tjenestestandardene våre. TNT vil fortsette driften, så lenge restriksjoner og regelverk tillater det, men det kan være at vi ikke har mulighet til å levere i henhold til angitte leveringstider for noen av produktene våre, på grunn av forhold utenfor vår kontroll. Vi er takknemlige for tålmodighet og støtte fra kundene våre i denne perioden. Medarbeiderne våre gjør alt de kan for å sikre at vi fortsetter å levere for dere alle, i disse krevende tidene.