Varsler

Hold deg oppdatert på hendelser rundt om i verden som kan påvirke leveringen av dine internasjonale forsendelser

Varsel

Midlertidig innstilling av TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika

På grunn av begrenset lastekapasitet i markedet, opplever vi for tiden meget stor etterspørsel for forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika. Dette gjelder spesielt medisinske hasteforsendelser, men også andre forsendelser relatert til helsevesenet.  

 

For å sørge for kontinuerlig drift under slike atypiske forhold innfører vi spesielle tiltak for å kontrollere etterspørselen, slik som:

 

  • Fra 29. mai 2020 og inntil videre: Midlertidige restriksjoner for alle Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika, der det tillates maksimalt 100 kg per speditør per dag.
  • Fra 29. juni 2020 og inntil videre: Midlertidig innstilling av TNT Economy-forsendlser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika.

Vi ønsker å understreke at vi er i full drift, og vil fortsette å ta imot Express-forsendelser (TNT og FedEx) som vanlig. I tillegg vil vi også ta imot FedEx Economy-forsendelser innenfor begrensningen på 100 kg.

Med styrke til å levere

Vi kan hjelpe deg til å reagere raskt på de logistiske utfordringene du står overfor i dagens unike situasjon. Se vår veiledning for hvordan du kan bake inn styrken til å levere i driften din.