Varsler

Hold deg oppdatert på hendelser rundt om i verden som kan påvirke leveringen av dine internasjonale forsendelser

Varsel

Oppdateringer i vilkår og betingelser

Vi har oppdatert TNT Europes vilkår og betingelser for frakt, med virkning fra 1. juni 2021. Gå til vilkår og betingelser for frakt. Ved å benytte deg av TNT-tjenester fra og med 1. juni godtar du de oppdaterte vilkårene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt.

 

Midlertidig tilleggsavgift

For å kunne fortsette å gi kundene våre den beste mulige tjenesten i løpet av denne tidsperioden implementerer vi en midlertidig tilleggsavgift på alle internasjonale pakker og fraktforsendelser fra FedEx Express og TNT, fra 6. april og inntil videre. Denne tilleggsavgiften gjelder ikke for innenlandsforsendelser.

 

Midlertidig innstilling av TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika

På grunn av begrenset lastekapasitet i markedet, opplever vi for tiden meget stor etterspørsel for forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika. Dette gjelder spesielt medisinske hasteforsendelser, men også andre forsendelser relatert til helsevesenet.  

 

For å sørge for kontinuerlig drift under slike atypiske forhold innfører vi spesielle tiltak for å kontrollere etterspørselen, slik som:

 

  • Fra 29. mai 2020 og inntil videre: Midlertidige restriksjoner for alle Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika, der det tillates maksimalt 100 kg per speditør per dag.
  • Fra 29. juni 2020 og inntil videre: Midlertidig innstilling av TNT Economy-forsendlser fra Europa til USA, Canada og Latin-Amerika.

Vi ønsker å understreke at vi er i full drift, og vil fortsette å ta imot Express-forsendelser (TNT og FedEx) som vanlig. I tillegg vil vi også ta imot FedEx Economy-forsendelser innenfor begrensningen på 100 kg.

Express neste dag innen Europa

Express-tjenestene våre med levering neste dag innen Europa går tilbake til normale transittider for størsteparten av markedene. Noen transittider som er oppgitt kan fortsatt være påvirket, og noen forsinkelser kan oppstå.

 

For nærmere informasjon om hvordan tjenestene er påvirket, kan du klikke her.

Med styrke til å levere

Vi kan hjelpe deg til å reagere raskt på de logistiske utfordringene du står overfor i dagens unike situasjon. Se vår veiledning for hvordan du kan bake inn styrken til å levere i driften din.

Myndigheter i Europa og resten av verden, på lokalt og nasjonalt plan, pålegger restriksjoner for både arbeid og reise, på grunn av fare for smitte av koronaviruset COVID-19. Dette påvirker muligheten selskaper i hele FedEx-gruppen har til å overholde de høye tjenestestandardene våre. TNT vil fortsette driften, så lenge restriksjoner og regelverk tillater det, men det kan være at vi ikke har mulighet til å levere i henhold til angitte leveringstider for noen av produktene våre, på grunn av forhold utenfor vår kontroll. Vi er takknemlige for tålmodighet og støtte fra kundene våre i denne perioden. Medarbeiderne våre gjør alt de kan for å sikre at vi fortsetter å levere for dere alle, i disse krevende tidene.