Selskapet vårt

I over 70 år har vi bidratt til at kundene våre holder sine løfter. Finn ut mer om TNT.

TNT Express, et FedEx-selskap, er en av verdens største transportleverandører. Hver dag leverer TNT Express nær en million forsendelser, fra dokumenter og pakker til pallefrakt. Selskapet tilbyr bil- og flyfrakttjenester i Europa, Midt-Østen, Afrika, Asia, Stillehavsregionen og Nord- og Sør-Amerika. I 2015 hadde TNT Express en omsetning på 6,9 milliarder Euro. I over 70 år har vi bidratt til at kundene våre holder sine løfter.
 

TNT Norge AS ble etablert 1. desember 1985 og er en del av TNT - The People Network.


Hovedkontoret vårt ligger i Lillestrøm i Skedsmo kommune. Vi har agenter i Stavanger og Bergen. TNT Norge har i dag ca. 150 ansatte og 40 innleide sjåfører. Omsetningen i 2015 var 320 millioner kroner, og vi transporterte mer enn 1 million forsendelser til og fra Norge. Vi tilbyr et stort utvalg dør til dør ekspressleveringer, og transporterer forsendelser over hele verden via vårt fly- og bilnettverk. Vi arbeider aktivt for kontinuerlig forbedring, med fokus på vår forretningsidé og verdier. TNT Norge er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø), OHSAS 18001 (arbeidsmiljø), oppnådd 4 stjerner i "Health & Safety - 5 Star" standard og er TAPA sikkerhetsgodkjent.

The People Network

Hver dag gjør vi det lille ekstra, slik at bedrifter og personer over hele verden skal komme i kontakt. Vi leverer millioner av pakker, dokumenter og fraktforsendelser med forsiktighet og omtanke - vi vet hvor viktig hver eneste forsendelse er.

Nettverket vårt

Vårt raske, omfattende veinettverk i Europa tilbyr et bredt spekter av leveringstjenester slik at vi kan møte forpliktelsene du har til kundene dine og utvide nettverket ditt. Vi binder Europa sammen med mer enn 55 000 bilturer og 700 flyvninger hver uke.

Mediasenter

Her blir alle våre pressemeldinger publisert, slik at du enkelt kan følge med på alt som skjer i TNT. Arbeider du i media? Send oss dine henvendelser her eller få tilgang til vårt media-bibliotek. Det er fylt med bilder av høy kvalitet og videoer som er gratis ...

Karriere

Drømmer du om en karriere i TNT? Da trenger du ikke lete lenger. Her finner du en liste over ledige stillinger i TNT samt gode råd om hvordan du kan gjøre de beste karrierevalgene. TNT ansetter i mer enn 60 land ...

Samfunnsansvar

TNTs styrke er dens sikkerhetskultur. Den opprettholdes ved å behandle ansattes og underleverandørers holdninger, tro, oppfatninger og verdier med hensyn til sikkerhet. TNT fremmer sikkerhet.

Våre utmerkelser

Vår kvalitet og service blir ofte anerkjent av eksterne organisasjoner. Mange av disse utmerkelsene og akkrediteringene blir utdelt på landsbasis - en oversikt over disse kan du finne på hvert enkelt lands hjemmeside.

Brexit

Nå som Brexit nærmer seg vil vi at kundene våre skal vite at TNT er godt posisjonert for å støtte deres fraktbehov, i dag og i fremtiden.