Selskapet vårt

I over 70 år har vi bidratt til at kundene våre holder sine løfter. Finn ut mer om TNT.

The People Network

Hver dag gjør vi det lille ekstra, slik at bedrifter og personer over hele verden skal komme i kontakt. Vi leverer millioner av pakker, dokumenter og fraktforsendelser med forsiktighet og omtanke - vi vet hvor viktig hver eneste forsendelse er.

Nettverket vårt

Vårt raske, omfattende veinettverk i Europa tilbyr et bredt spekter av leveringstjenester slik at vi kan møte forpliktelsene du har til kundene dine og utvide nettverket ditt. Vi binder Europa sammen med mer enn 55 000 bilturer og 700 flyvninger hver uke.

Mediasenter

Her blir alle våre pressemeldinger publisert, slik at du enkelt kan følge med på alt som skjer i TNT. Arbeider du i media? Send oss dine henvendelser her eller få tilgang til vårt media-bibliotek. Det er fylt med bilder av høy kvalitet og videoer som er gratis ...

Karriere

Drømmer du om en karriere i TNT? Da trenger du ikke lete lenger. Her finner du en liste over ledige stillinger i TNT samt gode råd om hvordan du kan gjøre de beste karrierevalgene. TNT ansetter i mer enn 60 land ...

Samfunnsansvar

TNTs styrke er dens sikkerhetskultur. Den opprettholdes ved å behandle ansattes og underleverandørers holdninger, tro, oppfatninger og verdier med hensyn til sikkerhet. TNT fremmer sikkerhet.

Våre utmerkelser

Vår kvalitet og service blir ofte anerkjent av eksterne organisasjoner. Mange av disse utmerkelsene og akkrediteringene blir utdelt på landsbasis - en oversikt over disse kan du finne på hvert enkelt lands hjemmeside.

Brexit

Nå som Brexit nærmer seg vil vi at kundene våre skal vite at TNT er godt posisjonert for å støtte deres fraktbehov, i dag og i fremtiden.