Cum oferim asistență clienților noștri în timpul Brexitului

În fața schimbării, noi înțelegem că aveți nevoie de un partener care să vă ofere servicii de calitate.  Avem experiență, suntem conectați la nivel global și pregătiți
să vă ajutăm afacerea să treacă cu succes prin Brexit și mai departe.

Instrumentul dumneavoastră pentru Brexit

Listă de cerințe FedEx și TNT

Sunteți pregătit pentru Brexit? Iată ce trebuie sa pregătească afacerea dumneavoastră.

 

Informații referitoare la scenariul „No Deal”

Încercați să aflați cum va fi afectată activitatea de import și de expert a bunurilor de rezultatul scenariului „No Deal” Brexit? Iată ce schimbări ar putea însemna pentru afacerea dumneavoastră.

Dicționar de termeni Brexit

Termenii de la A la Z pe care trebuie să îi cunoașteți pentru ca afacerile care exportă și importă să treacă cu succes prin Brexit.

Întrebări frecvente privind Brexit

Răspundem întrebărilor dumneavoastră frecvente privind modul în care afacerea dumneavoastră ar putea fi afectată de Brexit.

Cum ne pregătim pentru Brexit

În timp ce negocierile Brexit continuă, TNT se pregătește să implementeze noul proces. Grupul nostru dedicat de lucru interfuncțional pentru Brexit evaluează impactul potențial și elaborează planuri de dezvoltare pentru a ne asigura de faptul că vă putem susține afacerea, indiferent de schimbările care s-ar putea produce.
 

Atunci când există schimbări, aveți nevoie de servicii de încredere. De aceea aveți nevoie de un partener expert, care să vă ajute să vă orientați în continuare. Odată cu achiziționarea TNT de către FedEx, avem o experiență combinată de 117 ani în domeniul transporturilor globale.  Datorită cunoștințelor noastre fără egal în domeniul comerțului internațional, sistemelor noastre IT de ultimă generație și sutelor de angajați specializați în domeniul vamal, puteți avea siguranța că suntem pregătiți pentru viitor.

Expediați mai mult către noi piețe

Ne asigurăm că bunurile dumneavoastră vor ajunge acolo unde trebuie să ajungă, atunci când trebuie să ajungă.

Acoperirea și conectivitatea noastră înseamnă că vă puteți baza pe cea mai mare rețea aeriană de mărfuri din lume și pe o rețea rutieră europeană de neegalat, pentru a vă oferi încrederea de care are nevoie afacerea dumneavoastră și pentru a explora astăzi oportunitățile de mâine.

URMĂRIRE RAPIDĂ INDIFERENT DE GRANIȚE

Declarațiile dumneavoastră vamale sunt mai simple atunci când expediați cu FedEx și TNT. Acest lucru se datorează faptului că ambele companii au statutul de Operator economic autorizat (AEO), o marcă de calitate recunoscută la nivel internațional, care permite ca expedierile să fie urmărite rapid prin vamă.

PENTRU NOI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PE PRIMUL LOC

Urmărim îndeaproape procesul Brexit și puteți fi sigur că vă vom ajuta să implementați fluid orice noi procese și reglementări. În timp ce nimeni nu poate fi sigur de ceea ce poate aduce Brexit, puteți fi sigur că ne asumăm angajamentul de a îndeplini toate cerințele afacerii dumneavoastră.

Sprijinim expedierile internaționale

Suntem bucuroși să venim în întâmpinarea afacerilor de orice dimensiune și din orice domeniu, în special dacă aveți orice nelămuriri sau întrebări la care ați dori să răspundem.