Cum oferim asistență clienților noștri în timpul Brexitului

În timp ce negocierile Brexit continuă, TNT se pregătește să implementeze fluid noul proces. Grupul nostru dedicat de lucru interfuncțional pentru Brexit evaluează impactul potențial și planurile de dezvoltare pentru a ne asigura de faptul că vă putem susține afacerea, indiferent de schimbările care s-ar putea produce.
 

Atunci când există schimbări, aveți nevoie de servicii de încredere. De aceea aveți nevoie de un partener expert, care să vă ajute să vă orientați în continuare. O dată cu achiziționarea TNT de către FedEx, avem o experiență cumulată de 117 ani de transport internațional. Datorită cunoștințelor noastre fără egal în domeniul comerțului internațional, sistemelor noastre IT de ultimă generație și sutelor de angajați specializați în diferite domenii, puteți fi sigur că suntem pregătiți pentru viitor.

Expediați mai mult către noi piețe

Ne asigurăm că bunurile dumneavoastră vor ajunge acolo unde trebuie să ajungă, atunci când trebuie să ajungă.

Acoperirea și conectivitatea noastră cumulate înseamnă că vă puteți baza pe cea mai mare rețea aeriană din lume și pe o rețea rutieră europeană de neegalat, pentru a vă oferi încrederea de care are nevoie afacerea dumneavoastră și pentru a explora astăzi oportunitățile de mâine.

URMĂRIRE RAPIDĂ INDIFERENT DE GRANIȚE

Declarațiile dumneavoastră vamale sunt mai simple atunci când expediați cu FedEx și TNT. Acest lucru se datorează faptului că ambele companii au statutul de Operator economic autorizat (AEO), o marcă de calitate recunoscută la nivel internațional, care permite ca expedierile să fie urmărite rapid prin vamă.

PENTRU NOI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PE PRIMUL LOC

Urmărim îndeaproape procesul Brexit și puteți fi sigur că vă vom ajuta să implementați fluid orice noi procese și reglementări. În timp ce nimeni nu poate fi sigur de ceea ce poate aduce Brexit, puteți fi sigur că ne asumăm angajamentul de a îndeplini toate cerințele afacerii dumneavoastră.

Aflați mai multe

Suntem bucuroși să venim în întâmpinarea afacerilor de orice dimensiune și din orice domeniu, în special dacă aveți orice nelămuriri sau întrebări la care ați dori să răspundem. 

Prin vizitarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord cu cookie-urile utilizate de către TNT și partenerii săi. Aflați mai multe