Cum ne pregătim clienții pentru Brexit

Completați lista de cerințe pentru Brexit

În timp ce negocierile cu privire la Brexit sunt în curs de desfășurare, multe companii sunt nesigure în ceea ce privește viitorul. De aceea aveți nevoie de servicii de încredere. Grupul nostru de lucru interfuncțional dedicat pentru Brexit evaluează impactul potențial și planurile de dezvoltare pentru a ne asigura de faptul că vă putem susține afacerea, indiferent de schimbările care s-ar putea produce.
 

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru viitor, am creat un set de instrumente utile. Acesta este actualizat în mod regulat pe tot parcursul procesului Brexit și conține toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți, pentru a vă pregăti afacerea pentru viitor.

Actualizare Brexit

Regatului Unit i s-a acordat o prelungire de șase luni de la data planificată pentru Brexit.

Regatul Unit este acum programat să părăsească UE în 31 octombrie sau mai devreme, dacă se va stabili un acord până la această dată.

Instrumentul dumneavoastră pentru Brexit

Expedierea în cazul scenariului „No Deal” –
în 2 minute

Urmăriți animația noastră care prezintă schimbările importante ale proceselor de expediere în cazul unui scenariu „No Deal” Brexit.

Lista de verificare FedEx și TNT
pentru Brexit
Sunteți pregătit pentru Brexit? Iată ce trebuie să pregătească afacerea dumneavoastră.
 

Informații referitoare la scenariul „No Deal” 

Încercați să aflați cum va fi afectată activitatea de import și de export de rezultatul scenariului „No Deal” Brexit? Iată ce ar putea însemna aceste schimbări pentru afacerea dumneavoastră.

Dicționar de termeni Brexit 
Un ghid de termeni de la A la Z destinat companiilor care importă și exportă, pentru a depăși cu succes momentul Brexit.

Întrebări frecvente privind Brexit

Răspundem întrebărilor dumneavoastră frecvente
privind modul în care afacerea dumneavoastră
ar putea fi afectată de Brexit.

Resurse Brexit

Citiți Documentele guvernului Regatului Unit privind planificarea scenariului „No Deal”

Citiți Notificările pregătitoare ale UE

Aflați cum să completați o factură comercială.  
Aflați informații despre FedEx aici sau despre TNT aici.

De ce vă puteți baza pe FedEx și TNT

Atunci când există schimbări, aveți nevoie de un partener de încredere. Odată cu achiziționarea TNT de către FedEx, avem o experiență combinată de 117 ani în domeniul transporturilor globale. Datorită cunoștințelor noastre fără egal în domeniul comerțului internațional și miilor de angajați specializați în domeniul vamal, puteți fi sigur că suntem pregătiți pentru viitor.

Expediați mai mult către noi piețe

Ne asigurăm că bunurile dumneavoastră vor ajunge acolo unde trebuie să ajungă, atunci când trebuie să ajungă. Acoperirea și conectivitatea noastră înseamnă că vă puteți baza pe cea mai mare rețea aeriană de mărfuri din lume și pe o rețea rutieră europeană de neegalat, pentru a vă oferi încrederea de care are nevoie afacerea dumneavoastră și pentru a explora astăzi oportunitățile de mâine.

URMĂRIRE RAPIDĂ INDIFERENT DE GRANIȚE

Declarațiile dumneavoastră vamale sunt mai simple atunci când expediați cu FedEx și TNT. Acest lucru se datorează faptului că ambele companii au statutul de Operator economic autorizat (AEO), o marcă de calitate recunoscută la nivel internațional, care permite ca expedierile să fie urmărite rapid prin vamă.


PENTRU NOI AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PE PRIMUL LOC

Urmărim îndeaproape procesul Brexit și puteți fi sigur că vă vom ajuta să implementați fluid orice noi procese și reglementări. În timp ce nimeni nu poate fi sigur de ceea ce poate aduce Brexit, puteți fi sigur că ne asumăm angajamentul de a îndeplini toate cerințele afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne

Suntem bucuroși să venim în întâmpinarea afacerilor de orice dimensiune și din orice domeniu, în special dacă aveți orice nelămuriri sau întrebări la care ați dori să răspundem.