TNT

Pentru noi, oamenii şi companiile sunt în centrul preocupărilor noastre

Conectam oameni si companii - in fiecare zi, oriunde in lume

In fiecare zi, conectam oameni si companii din intreaga lume, livrand milioane de colete, documente si marfa, cu atentie si grija. Si asta pentru ca intelegem cat de important este fiecare colet pentru dumneavoastra si clientul dumneavoastra. Orice aveti nevoie sa trimiteti si oriunde doriti sa expediati, noi suntem aici pentru a avea grija de transporturile dumneavoastra. Din momentul preluarii coletului de catre curierul dedicat si pana la livrarea transportului, noi mentinem legatura dintre dumneavoastra si clientul dumneavoastra. Acest lucru este posibil datorita retelei noastre integrate door-to-door. De asemenea, puteti urmari intregul parcurs al transportului utilizand serviciile noastre electronice de tracking online. In plus, putem raspunde oricaror solicitari specifice industriei in care activati. Ne ocupam de fiecare pas al procesului logistic, astfel incat dumneavoastra sa va concentrati asupra extinderii afacerii.

 

Suntem mandri de reteaua si tehnologia noastra, insa la finalul zilei stim ca oamenii din ambele echipe, a noastra si a dumneavoastra, sunt cei care fac ca lucrurile sa se intample.

 

Echipa TNT dedicata companiei dumneavoastra va cunoaste, stie care este specificul activitatii dumneavoastra si este in contact permanent cu alti 58.000 de experti ai echipei noastre globale, a caror misiune este de a va ajuta sa va extindeti afacerea, asigurand livrarea documentelor, coletelor si marfii dumneavoastra acolo unde este nevoie, depasind bariere legate de limba, cultura, distanta, vama sau moneda locala.

 

Suntem aici sa va conectam cu clientii dumneavoastra, la orice ora, indiferent de destinatie si sa va oferim suport pentru a va extinde afacerea.

 

La TNT, intelegem ca mentinerea unei relatii excelente cu proprii dumneavoastra clienti este la fel de importanta precum livrarea transporturilor la momentul promis. Toate companiile au clienti directi, dar noi interactionam cu oameni care lucreaza la randul lor pentru clienti. Oamenii sunt cei care apreciaza atentia, grija si respectul cu care sunt tratati. Aceste lucruri ajuta la crearea unei relatii de parteneriat de lunga durata, benefic atat pentru oameni, cat si pentru afaceri. Acest lucru face diferenta!

 

Tocmai de aceea, suntem implicati in tot ceea ce facem. Tocmai de aceea, facem tot ce se poate pentru a depasi asteptarile.