TNT extinde acoperirea serviciilor internaționale Express în Spania

8 Iunie 2016

TNT extinde aria de acoperire pentru serviciile internaționale express în Spania cu încă 1.300 de coduri poștale, asigurând acum livrări în următoarea zi lucrătoare către și dinspre un număr mai mare de localități. În urma acestei optimizări, TNT acoperă acum peste 90% din centrele de afaceri aflate în această țară. Acest lucru a fost posibil datorită recentelor dezvoltări operaționale ale rețelei noastre din Spania, care includ suplimentarea flotei auto și a rutelor de preluare și livrare, adăugarea unor conexiuni directe între diverse centre de interes pentru clienți și deschiderea unui nou hub rutier internațional la Madrid.

 

“TNT înțelege nevoia clienților de a avea un plus de confort și de a beneficia de un serviciu de asistență clienți de calitate, iar această optimizare a rețelei noastre demonstrează importanța pe care o acordăm dezvoltării pe piața spaniolă, care este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa.” a declarat Christophe Boustouller, SVP Ops Southern Europe.

 

Fondul Monetar Internațional estimează că produsul intern brut al Spaniei va crește cu până la 2.6% în acest an, o creștere mai mare față de media estimată pentru zona euro de 1.5% [1].  Spania importă bunuri de mare valoare precum mașini industriale, automobile, echipamente electronice și medicale, produse farmaceutice – bunuri din toate industriile pentru care serviciile de livrare express sunt esențiale.

 

Extinderea serviciilor cu livrare a doua zi lucrătoare s-a efectuat la nivelul tuturor provinciilor și include: Malaga, Albacete, Badajoz, Caceres, Ciudad Real, Toledo, Burgos, Valladolid, Gerona, Granada, Huelva, Huesca, La Corună, Almería, Leon, Salamanca, Lugo, Murcia, Orense, Cordoba, Asturias, Palencia, Tarragona, Cadiz și Cantabria.

 

[1] Sursa: Fondul Monetar Internațional | Raportul Economic Global | Aprilie 2016