TNT lanseaza o noua conexiune aeriana pe relatia cu Tunisia

30 iulie 2015

TNT a lansat o conexiune aeriana intre principalul hub al companiei din Liege si Tunis, capitala tarii din Nordul Africii.

Devin astfel operationale 5 zboruri pe saptamana, via Marsilia, aeronava dedicata ajungand la Tunis inaintea inceperii zilei de lucru si parasind orasul in decursul serii.

 

Clientii TNT beneficiaza de numeroase avantaje: timp pentru pregatirea exporturilor catre Europa pana la finalul zilei de lucru, timp castigat prin sosirea importurilor la primele ore ale diminetii, posibilitatea de a trimite transporturi cu greutati mai mari, timpi de tranzit optimizati pe relatia cu orice destinatie deservita de TNT. Pe aceasta ruta va fi folosita o aeronava Boeing 737-400.

 

Tunisia are ca principal partener comercial tarile europene. Principalele domenii industriale includ industria textila, domeniul auto si productia de componente pentru industria aeronautica, productia de echipamente mecanice si electrice, industria farmaceutica.

 

Apropierea geografica a Tunisiei de Europa si capacitatile de productie in timp critic sunt avantaje majore pentru un lant de distributie competitiv. Prin noua conexiune si accesul direct la reteaua aeriana TNT, clientii companiei pot face fata acestei cerinte. TNT ofera cea mai variata gama de solutii si optiuni de livrare flexibile pentru companiile care expediaza colete si marfa si care necesita o conexiune directa cu Europa si restul lumii.

 

Conexiunea catre Tunisia este cea mai recenta dintr-o serie de optimizari aduse serviciului si realizate de TNT in cadrul strategiei Outlook. In ultimele luni, TNT a adaugat alte cateva noi destinatii retelei sale aeriene europene: Malta, Tel Aviv, Venetia si Hanovra.