Servicii de import cu plata la destinaţie

Preluaţi controlul importurilor dumneavoastră

Lansarea comenzilor de import cu preluare din peste 175 de ţări este la fel de simplă precum organizarea unui export preluat de la sediul dumneavoastră

 

Opţiunea noastră de import cu plata la destinaţie - Express Import - simplifică procesul de gestionare a transporturilor organizate de către importator. Dacă aveţi cont în aplicaţia noastră myTNT, recepţionarea unui transport este la fel de uşoară precum expedierea, fără să fie nevoie să contactaţi expeditorul din ţară de origine.

 

Preluăm importurile dumneavoastră din peste 175 de ţări, le transportăm cât de repede doriţi dumneavoastră, efectuăm formalităţile vamale şi plătim taxele vamale necesare, astfel încât livrările să fie făcute la dumneavoastră a doua zi dimineaţă. Pentru un plus de confort, veţi avea de achitat o singură factură în moneda dumneavoastră locală.

 

În mod unic, această opţiune va expune alternativele disponibile din gama noastră de servicii, înainte de finalizarea comenzii de preluare. Acest lucru înseamnă că puteţi alege serviciul dorit, având astfel control asupra momentului de livrare şi asupra costurilor.

 

Alegeţi din gama noastră de servicii Express viteza şi timpul de livrare al importurilor dumneavoastră:

 

Express: 9:00 - 10:00 - 12:00
Economy Express: 12:00
 

MENŢIUNE: Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcţie de adresele de preluare şi livrare.