Stöd till våra kunder under Brexit

Vi förstår att du behöver en partner som kan leverera när tiderna förändras.  Vi har erfarenheten och ett globalt nätverk och är redo
att hjälpa ditt företag att framgångsrikt navigera genom Brexit och tiden därefter.

Din verktygslåda för Brexit

FedEx och TNT:s checklista inför Brexit

Är du redo för Brexit? Här är vad ditt företag behöver göra för att vara väl förberett.

 

Viktigt att veta vid Brexit utan utträdesavtal

Försöker du lista ut hur en Brexit utan utträdesavtal kan påverka import och export av varor? Så här kan ändringarna påverka din verksamhet.

Ordlista för att förstå Brexit

En ordlista från A till Ö med Brexit-termer som kan vara bra för export- och importföretag att ha koll på.

Vanliga frågor om Brexit

Vi svarar på de vanligaste frågorna om hur Brexit skulle kunna påverka din verksamhet.

Hur vi förbereder oss inför Brexit

Allt medan Brexit-förhandlingarna fortsätter så förbereder sig FedEx Express för att införa nya processer på ett sömlöst sätt. Vår tvärfunktionella Brexit-arbetsgrupp utvärderar potentiella följder och utarbetar olika planer för att kunna vägleda ditt företag genom alla framtida förändringar.
 

Förändringar kräver tjänster du kan lita på. Det är därför du behöver en expertpartner som hjälper dig tillrätta på vägen framåt. I och med FedEx förvärv av TNT har vi sammanlagt 117 års erfarenhet av globala transporter.  Med vår oöverträffade kunskap om internationell handel, toppmoderna IT-system och hundratals tullspecialister kan du vara säker på att vi är fullt beredda på att ta oss an framtiden.

Skicka till nya marknader

Vi ser till att dina varor kommer dit de ska och i tid.

Vår kombinerade täckning och våra förbindelser innebär att du kan förlita dig på världens största flygtransportnätverk och ett oöverträffat europeiskt bilnätverk som ger dig den tillit som ditt företag behöver för att utforska morgondagens möjligheter idag.

SNABBSPÅR ÖVER GRÄNSERNA

Dina tulldeklarationer blir enklare om du skickar med FedEx och TNT.  Det beror på att båda företagen har tillstånd som auktoriserad ekonomisk operatör (AEO), ett internationellt erkänt kvalitetsbevis som möjliggör en snabbare hantering i tullen.
 

VI SÄTTER DITT FÖRETAG FÖRST

Vi följer noga Brexit-utvecklingen, och du kan vara säker på att vi hjälper dig att införa nya processer och regler utan problem. Trots att ingen kan vara säker på följderna av Brexit , kan du vara säker på att vi är fast beslutna att ta hand om dina transportbehov.

Vi stöder internationella försändelser

Vi är angelägna om att höra ifrån företag av alla storlekar och i alla branscher, i synnerhet om du har några problem eller frågor som du vill att vi ska svara på.