Stöd till våra kunder under Brexit

Allteftersom Brexit-förhandlingarna fortsätter, förbereder sig TNT för att problemfritt kunna genomföra nya processer. Vår dedikerade, tvärfunktionella Brexit-arbetsgrupp bedömer potentiella följder och utarbetar olika planer för att kunna vägleda ditt företag genom alla framtida förändringar.

Förändringar kräver tjänster du kan lita på. Det är därför du behöver en expertpartner som hjälper dig tillrätta på vägen framför oss. Vi har 72 års erfarenhet av globala transporter. Med vår oöverträffade kunskap om internationell handel, toppmoderna IT-system och hundratals tullspecialister kan du vara säker på att vi är klart beredda på att ta oss an framtiden.

 

Skicka till nya marknader

Vi ser till att dina varor kommer dit de ska och i tid.

Vår täckning och våra förbindelser innebär att du kan förlita dig på ett oöverträffat europeiskt bilnätverk som ger dig den tillit som ditt företag behöver för att utforska morgondagens möjligheter idag.

SNABBSPÅR ÖVER GRÄNSERNA

Dina tulldeklarationer är enklare när du skickar med TNT. Det beror på att vi har tillstånd som auktoriserad ekonomisk operatör (AEO), ett internationellt erkänt kvalitetsmärke som möjliggör en snabbare hantering i tullen.

VI SÄTTER DITT FÖRETAG FÖRST

Vi följer noga Brexit-utvecklingen, och du kan vara säker på att vi hjälper dig att införa nya processer och regler utan problem. Trots att ingen kan vara säker på följderna av Brexit , kan du vara säker på att vi är fast beslutna att ta hand om dina transportbehov.

Läs mer här

Vi är angelägna om att höra ifrån företag av alla storlekar och i alla branscher, i synnerhet om du har några problem eller frågor som du vill att vi ska svara på.

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att fungera korrekt. Genom att fortsätta använda den så godkänner du detta. Läs mer här