Meddelanden

Håll dig uppdaterad om händelser världen över som kan påverka leveransen av dina internationella försändelser

Om du vill ha råd eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta vår Kundservice

Följ status på din försändelse här

 

Tillfällig tilläggsavgift

För att vi ska kunna fortsätta ge våra kunder bästa möjliga service under den här tiden inför vi en tillfällig tilläggsavgift på alla internationella paket- och fraktgodsförsändelser med FedEx Express och TNT från och med den 6 april och tills vidare. Tilläggsavgiften gäller inte för inrikesförsändelser.

 

Kina – ökning av volymerna till Europa

För närvarande är vår rutt Kina–Europa hårt belastad. Med vår flygplanspark på över 670 plan är vi väl rustade att hantera förändringar i den globala leveranskedjan. Vi sätter in extra plan på den här rutten för att kunna hantera efterfrågan, men det kan fortfarande förekomma förseningar. Även våra klareringsteam behandlar avsevärda extravolymer, vilket kan leda till ytterligare förseningar för gods som kommer till Europa.

 

Klicka här för mer information om vår service påverkas.

Bygg upp en motståndskraftig verksamhet

Under rådande omständigheter kan vi hjälpa dig så att du kan agera snabbt på de logistiska utmaningar som ditt företag kanske står inför. Läs mer om du skapar en motståndskraftig verksamhet och kan fortsätta att skicka försändelser i vår handledning.

Effekterna av covid-19 får lokala, statliga och nationella regeringar i Europa och runt om i världen att dagligen utfärda arbets- och resebegränsningar, vilket påverkar alla företag inom FedEx-concernen och vår förmåga att uppfylla våra höga servicestandarder. TNT fortsätter att fungera som sådana begränsningar och föreskrifter tillåter, men vi kanske inte kan uppfylla de publicerade leveranstiderna för vissa av våra tjänster på grund av händelser utanför vår kontroll. Vi är tacksamma för våra kunder och för ert tålamod och support under denna tid, och våra medarbetare gör allt de kan för att vi ska kunna fortsätta att leverera till er alla i dessa utmanande tider.