Meddelelser

Hold dig opdateret om begivenheder rundt omkring i hele verden, som kan påvirke levering af internationale forsendelser

Meddelelse

Midlertidigt stop for TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika

Som følge af begrænset lastkapacitet på markedet har vi i øjeblikket en meget høj efterspørgsel på transport fra Europa til USA, Canada og Latinamerika, af især tidskritiske forsendelser af medicinsk og sundhedsfagligt udstyr.  

 

For at sikre den fortsatte drift i et miljø præget af restriktioner er vi derfor nødsaget til at implementere yderligere tiltag for at administrere efterspørgslen, herunder:

 

  • Med virkning fra d. 29. maj 2020 og indtil videre: Midlertidig begrænsning på alle Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika med et maksimum på 100 kg pr. speditør pr. dag.
  • Med virkning fra d. 29. juni 2020 og indtil andet meddeles: Midlertidigt stop for TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika

Vi vil gerne understrege, at vi har åbent som vi plejer, og at vi fortsat tager imod de Express-forsendelser (TNT og FedEx) samt FedEx Economy-forsendelser, der ligger inden for begrænsningen på 100 kg

Nye adressekrav ved forsendelse til/fra Irland

Vi opdaterer vores byoversigt og postnumre til generering af afhentnings-/forsendelseslabels til/fra Irland. Opdateringen træder i kraft den 24. august 2020. Se her, hvordan postnumrene skal opdateres.

Intereuropæiske Express-forsendelser med levering næste dag

Vores intereuropæiske Express-services med levering næste dag har nu igen normale transittider i de fleste lande. Enkelte af de oplyste transittider påvirkes muligvis stadig, og der kan forekomme forsinkelser.

 

Klik her for at få flere oplysninger om, hvordan det påvirker vores services.

Styrk din virksomhed

I denne ustabile tid står vi klar til at hjælpe dig med at reagere hurtigt på eventuelle logistikudfordringer. Læs vores vejledning om, hvordan du styrker din virksomhed og sikrer, at du fortsat kan sende dine varer sikkert afsted.

​​COVID-19 pandemien får lokale, statslige og nationale regeringer i Europa og hele verden til dagligt at udstede arbejds- og rejsebegrænsninger. Dette påvirker alle enheder i FedEx-koncernen og påvirker derfor også vores normalt høje servicestandarder. TNT fortsætter med at operere, inden for de begrænsninger og restriktioner der er indført, men der er muligvis services, hvor vi ikke vil være i stand til at overholde leveringstiden, grundet omstændigheder vi ikke kan påvirke. Vi takker alle vores kunder for tålmodigheden og støtten i løbet af denne tid. Vores medarbejdere gør alt, hvad de kan for at sikre, at vi fortsætter med at levere til jer alle, uanset de udfordringer vi møder.