Meddelelser

Hold dig opdateret om begivenheder rundt omkring i hele verden, som kan påvirke levering af internationale forsendelser

Meddelelse

Midlertidigt stop for TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika

Som følge af begrænset lastkapacitet på markedet har vi i øjeblikket en meget høj efterspørgsel på transport fra Europa til USA, Canada og Latinamerika, af især tidskritiske forsendelser af medicinsk og sundhedsfagligt udstyr.  

 

For at sikre den fortsatte drift i et miljø præget af restriktioner er vi derfor nødsaget til at implementere yderligere tiltag for at administrere efterspørgslen, herunder:

 

  • Med virkning fra d. 29. maj 2020 og indtil videre: Midlertidig begrænsning på alle Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika med et maksimum på 100 kg pr. speditør pr. dag.
  • Med virkning fra d. 29. juni 2020 og indtil andet meddeles: Midlertidigt stop for TNT Economy-forsendelser fra Europa til USA, Canada og Latinamerika

Vi vil gerne understrege, at vi har åbent som vi plejer, og at vi fortsat tager imod de Express-forsendelser (TNT og FedEx) samt FedEx Economy-forsendelser, der ligger inden for begrænsningen på 100 kg

Nye adressekrav ved forsendelse til/fra Irland

Vi opdaterer vores byoversigt og postnumre til generering af afhentnings-/forsendelseslabels til/fra Irland. Opdateringen træder i kraft den 24. august 2020. Se her, hvordan postnumrene skal opdateres.