Korrekt opmærkning

Udskriv mærkat og opmærk forsendelsen

Tydelige mærkater er afgørende. Det er mærkatet som fortæller os, hvor din forsendelse skal hen — og som indeholder al den information vi skal bruge for at håndtere den. Brug tid på at tilsikre korrekte mærkater og placering - det er afgørende for transporten.

Sådan opmærker du korrekt

 

1. Fjern gamle mærkater

For mange gamle mærkater skaber tvivl. Sæt aldrig nye mærkater oven på gamle mærkater.

2. Brug nye mærkater

Hvis muligt - brug mærkater med klister til at udskrive de mærkater der skal bruges til din booking. Hvis ikke muligt - brug hvidt papir og benyt en fragtbrevslomme. Hvis du ikke har disse lommer kan du få dem hos chaufføren.

3.  Læg ekstra mærkat I pakken

Det er en god idé at lægge en kopi af forsendelsesdokumenterne eller som minimum modtageradressen inden i pakken før du lukker den. Så kan vi finde modtager, selv om dit mærkat bliver beskadiget.

4. Sæt mærkatet godt fast

Sæt mærkatet på toppen af kassen eller på siden af pallen. Det er vigtigt at stregkoden monteres på en flad overflade, er synlig og uden skader. Sæt først mærkater på, når forsendelsen er klargjort, så mærkatet ikke tapes over.

5. Mærkatet skal være synligt

Sørg for at mærkatet ikke er gemt bag noget. Selv om man kan se gennem fx. tapen, er det ikke sikkert at vores scannere kan læse stregkoden gennem det.

Emballage vejledning