Internet bedrageri

Hvad bør du gøre, hvis du har været udsat for internet bedrageri?

TNT er opmærksom på, at det sker, at der er forsøg på at vildlede handlende på Internettet ved ulovlig brug af navnet TNT. Den ulovlige brug er sket via falske hjemmesider og e-mails, der ser ud til at stamme fra TNT.

 

Der er set eksempler på falske e-mails, vedrørende forudbetaling eller præmier fra konkurrencer og lotterier, der ser ud til at stamme fra TNT ved at referere til TNT og/eller indeholde TNTs navn og varemærke.

 

Den falske kommunikation vedrører typisk en ukendt tredjeparts anmodning om elektronisk overførsel af penge som betaling for varer bestilt via Internettet, hvorefter varerne angiveligt fremsendes af TNT, eller der anmodes om forudbetaling før præmier fra konkurrencer eller lotterier kan fremsendes.

 

Vi beder alle kunder være opmærksomme på sådanne anmodninger om on-line betalinger, samt at eksistensen af et fragtbrevsnummer (eller søgereference) ikke nødvendigvis er bevis for at en forsendelse er i TNTs varetægt eller er TNTs ansvar.

Hvad bør du gøre?

Hvis du er i tvivl om ægtheden af TNT kommunikation, eller hvis du er i tvivl om TNT faktisk leverer en forsendelse til dig, bedes du kontakte TNTs kundeservice.

For uddybende information og vejledning læs mere på vores Corporate site om Internet Fraud.