Forsendelse internationalt

Det behøver ikke at være svært at sende til udlandet. Kom godt i gang med internationale forsendelser i 5 nemme trin.

Undersøg toldbestemmelser

Hvis du ikke kender de gældende toldregler, kan det betyde, at dine forsendelser bliver forsinkede og koster dig penge. Det er vigtigt at vide, hvilke afgifter der skal betales, og at have en komplet og udførlig
faktura.

Gebyrer og takster

Gods, der sendes internationalt, er ofte belagt med told. Da disse varierer alt efter modtageren og forsendelsens værdi, skal du sørge for at vide præcist, hvad du eller modtageren skal betale.

Find ud af, hvad du kan sende

Mange lande har strenge regler for, hvad der må komme ind i landet og sendes ud af det. Derfor risikerer varer at blive tilbageholdt eller destrueret, hvis reglerne ikke overholdes. Glem ikke at undersøge, hvilke varer der er forbudte eller er underlagt restriktioner på bestemmelsesstedet.

Emballér korrekt

Ved at sørge for at dit gods er emballeret korrekt, mindsker du risikoen for forsinkelser og beskadigelse under transit. Det er værd at bruge den ekstra tid på at emballere og mærke forsendelsen samt at sørge for, at den overholder de enkelte landes bestemmelser.

Opret en booking

Du er næsten færdig!
Vælg en TNT service, som passer dig, og aftal et afhentningstidsrum. Glem ikke at følge din forsendelse via Track & Trace.

Bliv global, og opnå reel vækst

Asien

For virksomheder verden over kan forsendelser til Asien være et kritisk skridt at tage. Med en befolkning på 2,7 mia. alene i Indien og Kina, hvor mange tilhører den hastigt voksende middelklasse, er det ikke overraskende, at Østen er blevet et fokus for eksport. Virksomheder har allerede erkendt, at der er en eksplosiv efterspørgsel på luksusvarer, specialistudstyr og råstoffer – en udvikling, der ikke forventes at ændre sig det første stykke tid. 

EU

Ved at eksportere til Europa, som er et mangeartet kontinent med en enorm efterspørgsel på varer fra andre lande, kan din virksomhed udvide sit område eksponentielt. Endvidere gør den moderne transportinfrastruktur og fælles EU-toldbestemmelser det nemmere at sende til Europa end til nogen andre markeder. Fem af de ti største forbrugerøkonomier udgøres af EU-medlemsstater, og Europa er således særdeles sikkert at satse på.

Amerika

Amerika, der omfatter en enorm veletableret forbrugerøkonomi i Nordamerika og en af verdens hurtigste voksende økonomier i Latinamerika, kan blive et mangeartet og lukrativt marked for virksomheder, der ønsker at øge deres eksport. Især et stort opsving i efterspørgslen på luksusvarer i Mexico og Brasilien har gjort det amerikanske marked meget attraktivt for eksportvirksomheder.

Ofte stillede spørgsmål om internationale forsendelser