Midlertidigt tillæg

For nylig implementerede vi et tillæg på alle FedEx Express' og TNT's internationale pakke- og fragtforsendelser med virkning fra den 6. april og indtil andet meddeles. Tillægget gælder ikke indenrigsforsendelser.

Nedenstående tillæg gælder for forsendelser mellem disse afsender- og modtagerlande, uanset hvor fakturaen betales. Tillæggene gælder både eksport og import.

Vi implementerede dette tillæg på grund af de mange COVID-19 restriktioner, der er udstedt over hele verden. Disse restriktioner forstyrrer den globale forsyningskæde. Som en konsekvens af dette er lastkapaciteten begrænset, og der tilkommer ekstraomkostninger, når vi tilpasser vores internationale netværk til at transportere hjælpemidler og services under disse restriktioner.

Derfor stiger tillægget fra den 29. april for de fleste FedEx Express og TNT internationale pakke- og fragtforsendelser, med oprindelse i Kina, fra 0,9 EUR pr. kilo til 1,8 EUR pr. kilo. Omregning til lokal valuta gælder og er afspejlet i nedenstående tabel. Denne justering af tillægget giver os mulighed for at fortsætte med at levere den bedst mulige service til vores kunder under de nuværende forhold.

Tillægget gælder indtil andet meddeles. Hvis du har spørgsmål vedrørende tillæggene, er du velkommen til at kontakte din FedEx-salgsrepræsentant eller kundeservice.

Midlertidigt tillæg på TNT International Services

forsendelse (DKK pr. kilo)

Oprindelsesland Destinationsland
Kina Det øvrige Asien og Stillehavsområdet Resten af verden
Kina - 6,70 13,40
Det øvrige Asien og Stillehavsområdet 6,70 1,50
Resten af verden 1,50


Min. tillæg: 6,70 DKK pr. forsendelse

Midlertidigt tillæg på TNT International Economy Services (48N) – kun internt i Europa

forsendelse (DKK pr. kilo)

Oprindelsesland Destinationsland
Europa
Europa  0,70


Intet minimumstillæg

Ofte stillede spørgsmål (OSS)