Ce doriţi să expediaţi?

Indiferent că expediaţi documente, marfă sau ceva ce necesită mai multă planificare, noi vom găsi cea mai bună cale de a duce transportul dumneavoastră din punctul A în punctul B. Aşadar, puneţi-ne la încercare şi veţi vedea de ce suntem consideraţi transportatorul cel mai bun din lume.

 

 

Noi transportăm orice

De la schelete preistorice, la cea mai recentă tehnologie solară pentru maşini. Am transportat de toate. Totuşi, există anumite tipuri speciale de transport în care avem experienţă cu precădere.

 

 

 

Consumabile medicale

Logistica din domeniul medical trebuie să întrunească cerinţe şi reglementări unice. Aici, anumiţi parametri stricţi pot schimba radical lucrurile. De exemplu, vaccinurile. O schimbare de numai 2°C poate face un întreg lot de nefolosit.

 

Echipamente industriale

Transportul produselor industriale şi procesul de distribuţie se desfăşoară sub presiunea cerinţei de a respecta termenele clienţilor. Experienţa şi resursele noastre locale vă vor ajuta să vă respectaţi toate angajamentele faţă de clienţii dumneavoastră.

 

Produse high-tech

Când vine vorba de domeniul high-tech, dacă o componentă lipseşte, tot produsul devine inutil. Noi vă asigurăm că veţi avea tot ce vă trebuie, când vă trebuie, pentru a putea respecta toate termenele de producţie şi datele de lansare.

Piese auto

Experienţa noastră ne dă posibilitatea să asigurăm servicii rapide, de încredere şi de specialitate, în cadrul lanţului de aprovizionare cu piese auto, ceea ce va face ca fabricile dumneavoastră să îşi respecte graficele de producţie, asigurând astfel dezvoltarea companiei dumneavoastră.