Începeţi

Destinaţia

Alegeți dintr-o gamă vastă de servicii naționale, servicii de export sau de import. Indiferent dacă doriți servicii de livrare Express sau pentru transport de mărfuri, puteți expedia în peste 200 de destinații.

Expedierea dumneavoastră

De la documente la containere, vă puteți trimite bunurile în lumea întreagă, indiferent de mărime. Dacă expedierea dumneavoastră este voluminoasă sau trebuie trimisă urgent, puteți alege dintr-o gamă foarte variată de servicii speciale.

Atunci când pregătiți o expediere, consultați informațiile noastre privind ambalarea, etichetarea, expedierea bunurilor periculoase, efectuarea formalităților vamale și controlul exporturilor.

Gestionați preluarea

Utilizați un serviciu de preluare online sau prin telefon. Este suficient sa selectați un interval de timp adecvat și curierul va prelua expedierea de la sediul dumneavoastră. Aceasta va fi livrată conform serviciului Express, Economy Express sau Serviciilor speciale alese.

Urmărire

Expedierea va avea un număr de identificare care vă va permite să urmăriți bunurile în tranzit. Descărcați aplicația noastră și primiți actualizări ale stării expedierii. Echipa noastră de Asistență Clienți este bucuroasă să vă răspundă la orice întrebări suplimentare aveți.

Înregistrare online

Înregistrați-vă online și gestionați expedierile dintr-un singur loc. După înregistrare, puteți expedia imediat și puteți beneficia de tarifele noastre personalizate.

Începeți acum

Tarife și timpi de tranzit

Obțineți o ofertă pentru expedierea dumneavoastră.

Înregistrați-vă pentru a expedia și a urmări

Gestionați toate expedierile dintr-un singur cont, cu tarife personalizate.