Servicii adiţionale de preluare, livrare şi manipulare

Servicii speciale pentru transporturi speciale

Oriunde trebuie să ajungă şi orice cerinţă specifică ar trebui să îndeplinim pentru a-l livra, transportul dumneavoastră se va prelua, manipula şi livra cu viteza şi grija de care este nevoie

 

Aveti nevoie de preluare dupa incheierea programului normal de lucru sau marfa dumneavoastra necesita conditii speciale de manipulare? In aceste cazuri, asiguram, contra-cost, solutii care sa raspunda solicitarilor dumneavoastra speciale.

 

Preluare in afara programului de lucru

Atunci cand aveti nevoie de preluare in afara programului obisnuit de lucru, indiferent de ora, noi va putem oferi si aceasta optiune. Transportul va fi ridicat de la sediul dumneavoastra si isi va incepe calatoria cand doriti dumneavoastra.

 

Preluare/livrare sambata

Pentru livrari la sfarsit de saptamana, avem optiuni de preluare vineri cu livrare sambata sau preluare sambata cu livrare luni.

 

Livrare in afara retelei TNT

Nicaieri nu este prea departe si nimic nu este prea dificil. Putem prelua sau livra in zone greu accesibile sau izolate.

 

Pentru coduri postale internationale apasati aici.

Pentru coduri postale nationale apasati aici.

 

Servicii de livrare la domiciliu

Nu trebuie sa optati doar pentru livrari la adresa de companie. Pentru a va ajuta sa raspundeti solicitarilor propriilor dumneavoastra clienti, putem sa va livram bunurile si la adrese rezidentiale.

 

Manipulare cu prioritate

Alegeti optiunea de manipularea cu prioritate de la preluare pana la livrare. Expedierea dumneavoastra va fi marcata cu eticheta noastra de serviciu prioritar.

 

Manipulare suplimentara

Daca aveti o expediere care nu poate fi manipulata pe banda de sortare automatizata sau depaseste dimensiunile noastre operationale standard, avem optiunea de manipulare suplimentara.

 

Manipularea transporturilor formate din mai multe colete

Daca expedierea dumneavoastra este formata din mai multe colete, putem asigura manipularea intregului transport odata.

 

Manipulare speciala

Daca marfa dumneavoastra are dimensiuni atipice sau o forma neobisnuita, echipa noastra se va asigura ca aceasta va fi manipulata in conditii de siguranta si la fel de eficient ca in cazul unui transport obisnuit. Exemple:

 

  • Obiecte care nu pot fi stivuite
  • Substante clasificate si desemnate conform reglementarilor IATA, ADR

Pentru mai multe detalii apelati TNT Contact Centre