Hjælp til vores kunder under Brexit

Mens Brexit-forhandlingerne fortsætter, forbereder TNT sig på problemfri implementering af nye processer. Vores Brexit-arbejdsgruppe analyserer potentielle konsekvenser og planlægger tiltag for at sikre, at vi kan hjælpe din virksomhed igennem alle ændringer, uanset hvad der kan være i vente.

Når omstændighederne forandres, er der brug for services, som man kan stole på. Derfor har du brug for en erfaren partner, der kan hjælpe dig med at holde den rette kurs. Vi har 72 års erfaring med verdensomspændende fragt. Med vores uovertrufne kendskab til international handel, de nyeste IT-systemer og hundredvis af toldspecialister kan du være sikker på, at vi er exceptionelt godt forberedt på fremtiden.

 

Udvid handlen med nye markeder

Vi sørger for, at dine varer leveres, hvor de skal være, på det rette tidspunkt.

Vores dækning og forbindelser betyder, at du har et enestående europæisk vejnet, der giver dig den tryghed, som din virksomhed behøver for at udforske fremtidens muligheder allerede i dag.

FAST-TRACK OVER LANDEGRÆNSER

Fortoldning af din forsendelse er let, når du sender med TNT. Det er fordi, vi har en AEO-certificering (autoriseret økonomisk operatør), som er et internationalt anerkendt kvalitetsmærke, der giver vores forsendelser mulighed for at komme hurtigere gennem tolden.
 

DIN VIRKSOMHED ER VORES PRIORITET

Vi følger Brexit-udviklingen på nært hold, og du kan stole på, at vi hjælper dig med at implementere alle nye processer og regler helt gnidningsløst. Selvom ingen kan vide, hvad Brexit vil bringe, kan du være sikker på, at vi gør alt for at dække dine transportbehov.

Få mere information

Vi er meget interesserede i at høre fra virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher, især hvis du har nogle bekymringer eller spørgsmål, du gerne vil have os til at svare på. 

Ved at besøge og bruge dette websted accepterer du TNTs og partneres brug af cookies Få mere information
Luk