Hjælp til vores kunder under Brexit

Når verden forandrer sig, er der brug for en partner, der har styr på reglerne.  Vi har erfaringen og de globale forbindelser, og vi står klar
til at hjælpe din virksomhed sikkert på vej - både op til og efter brexit.

Din brexit-værktøjskasse

FedEx og TNT's Brexit-tjekliste

Er du klar til Brexit? Her er en liste over, hvad din virksomhed bør gøre for at forberede sig.

 

Nødvendig viden i tilfælde af et "No Deal"-scenarie

Forsøger du at finde ud af, hvordan et "No Deal"-Brexit kan påvirke import og eksport af varer? Her er, hvad ændringerne kan betyde for din virksomhed.

Brexit-ordbog

En liste over termer, som enhver virksomhed, der eksporterer og importerer varer, skal kende for at kunne komme godt igennem brexit.

Ofte stillede spørgsmål om brexit

Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål om, hvordan brexit kan påvirke din forretning.

Sådan forbereder vi os på brexit

Mens Brexit-forhandlingerne fortsætter, forbereder FedEx Express sig på at implementere nye processer problemfrit. Vores Brexit-arbejdsgruppe analyserer mulige konsekvenser og planlægger tiltag for at sikre, at vi kan hjælpe din virksomhed igennem alle ændringer, uanset udfaldet.
 

Når der sker store ændringer, kræver det services, du kan stole på. Derfor har du brug for en erfaren partner, der kan navigere i de kommende vilkår. Med FedEx' opkøb af TNT har vi kombineret 117 års erfaring med global transport.  Med vores uovertrufne kendskab til international handel, de nyeste IT-systemer og hundredvis af toldspecialister kan du være sikker på, at vi er exceptionelt godt forberedt på fremtiden.

Udvid handlen med nye markeder

Vi sørger for, at dine varer leveres, på rette sted, til rette tid.

Vores kombinerede dækning og netværk betyder, at du kan gøre brug af verdens største luftnetværk og et enestående europæisk vejnet, der giver dig den tryghed, som din virksomhed behøver for at udforske fremtidens muligheder allerede i dag.

FAST-TRACK OVER LANDEGRÆNSER

Det er let at fortolde din forsendelse, når du sender med FedEx og TNT.  Det er fordi, begge virksomheder har en AEO-certificering (autoriseret økonomisk operatør), som er et internationalt anerkendt kvalitetsmærke, der giver vores forsendelser mulighed for at komme hurtigere gennem tolden.
 

DIN VIRKSOMHED ER VORES PRIORITET

Vi følger Brexit-udviklingen på nært hold, og du kan være sikker på, at vi hjælper dig med at implementere alle nye processer og regler helt uden problemer. Selvom ingen ved, hvad Brexit bringer, kan du være sikker på, at vi gør alt for at dække dine transportbehov.

Vi har løsningerne til international transport

Vi er meget interesserede i at høre fra virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher, især hvis du har nogle bekymringer eller spørgsmål, du gerne vil have os til at svare på.