Vi forbereder vores kunder på Brexit

Færdiggør din Brexit-tjekliste

Eftersom Brexit-forhandlingerne endnu ikke er blevet afklaret, er mange virksomheder usikre omkring fremtiden. Derfor er det nødvendigt at have serviceydelser, som du kan regne med.
Vores Brexit-arbejdsgruppe analyserer mulige konsekvenser og planlægger tiltag for at sikre, at vi kan hjælpe din virksomhed igennem alle ændringer, uanset hvad der er i vente.
 

For at hjælpe dig med at forberede dig yderligere har vi sammensat en nyttig værktøjskasse. Den opdateres regelmæssigt, efterhånden som Brexit-forhandlingerne skrider frem, og den indeholder alt, hvad du skal bruge for at fremtidssikre din virksomhed.

Brexit-opdatering

Det Forenede Kongerige har fået seks måneders udsættelse til sin planlagte Brexit-dato.

Det Forenede Kongerige skal nu forlade EU den 31. oktober eller tidligere, hvis det lykkes at indgå en aftale inden da.

Din brexit-værktøjskasse

FedEx og TNT's Brexit-tjekliste

Er du klar til Brexit?
Her er en liste over, hvad din virksomhed bør gøre for at forberede sig.

Vejledning til Brexit-jargon 
En liste over termer, som enhver virksomhed, der eksporterer og importerer varer, skal kende til for at komme godt igennem Brexit.

Nødvendig viden i tilfælde af et "No Deal"-scenarie

Forsøger du at finde ud af, hvordan et "No Deal"-Brexit kan påvirke import og eksport af varer? Her er, hvad ændringerne kan betyde for din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om Brexit

Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål om,
hvordan brexit kan påvirke
din forretning.

Brexit-ressourcer

Læs den britiske regerings planlægningsdokument, "UK Government No Deal"

Læs EU's beredskabsmeddelelser

Se, hvordan man udfylder en faktura.  
Få oplysninger om FedEx her eller om TNT her.

Derfor kan du regne med FedEx og TNT

Når der sker store ændringer, har du brug for en partner, som du kan stole på. Med FedEx' opkøb af TNT har vi til sammen 117 års erfaring med global transport. Med vores uovertrufne kendskab til international handel og tusindvis af toldspecialister kan du være sikker på, at vi er exceptionelt godt forberedt på at prøve kræfter med fremtiden.

Udvid handlen med nye markeder

Vi sørger for, at dit gods leveres på det rette sted og til den helt rette tid. Vores kombinerede dækning og netværk betyder, at du kan gøre brug af verdens største luftnetværk og et enestående europæisk vejnetværk, der giver dig den tryghed, som din virksomhed behøver for at udforske fremtidens muligheder allerede i dag.


FAST-TRACK OVER LANDEGRÆNSER

Det er let at fortolde din forsendelse, når du sender med FedEx og TNT.  Det er fordi, begge virksomheder har en AEO-certificering (autoriseret økonomisk operatør), som er et internationalt anerkendt kvalitetsmærke, der giver vores forsendelser mulighed for at komme hurtigere gennem tolden.


VI PRIORITERER DIN FORRETNING

Vi følger Brexit-udviklingen på nært hold, og du kan være sikker på, at vi hjælper dig med at implementere alle nye processer og regler helt uden problemer. Selvom ingen ved, hvad Brexit bringer, kan du være sikker på, at vi gør alt for at dække dine transportbehov.

Vi har løsningerne til international transport

Vi er meget interesserede i at høre fra virksomheder i alle størrelser og fra alle brancher, især hvis du har nogle bekymringer eller spørgsmål, du gerne vil have os til at svare på.