The People Network

Hos TNT er dine medarbejdere og dine kunder centrum for alt hvad vi gør

Hver dag strækker vi os langt for at forbinde mennesker og
virksomheder over hele verden.

Vi leverer millioner af pakker, dokumenter og virksomheder med omhu, fordi vi ved, hvor vigtig hver enkel forsendelse er for dig og dine kunder. Uanset hvad du skal sende og uanset hvorhen, tager vi det personligt. Fra det øjeblik vores chauffør afhenter pakken, til din kundes lokale TNT medarbejder leverer den, holder vi dig og din kunde opdateret. Det kan vi gøre pga. vores integrerede dør-til-dør service. Du kan følge med hele vejen med Track & Trace. Hvis din branche stiller helt særlige krav til transport og håndtering, kan vi også hjælpe med dette. Du kan stole på, at vi gør som aftalt, så kan du fokusere på din forretning.

 

Når din nye kunde beder om en hasteforsendelse – sig 'ja' med ro i sindet. Også hvis der er deadline i morgen, eller det er en destination du ikke har sendt til før.

 

Vi er stolte af vores netværk og teknologi, men i sidste ende er det vores og dine medarbejdere, som skaber vores succes.

 

Din kontakt hos TNT kender dine forventninger og din forretning. Vi er forbundet med 58.000 andre TNT medarbejdere hvis mission er at få dine dokumenter, pakker og fragt frem til destinationen. På tværs af grænser, kultur, sprog og afstand.

 

Vi skaber merværdi for din forretning gennem vores forbindelse af både mennesker og forretning over hele verden.

 

Hos TNT ved vi, at dit gode samarbejde med dine kunder er lige så vigtigt som, at vi leverer forsendelsen til tiden. Vi har alle typer kunder, men hos TNT ved vi også, at vi er bindeleddet mellem din forretning og dine kunder. Det er kunder, som sætter pris på opmærksomhed og respekt. Det er fundamentet for et stabilt og loyalt partnerskab, til gavn for alle parter. Det er derfor vi er - som vi er.

 

Det er derfor vores service er personlig. Det er derfor vi går den ekstra mil. Det er derfor vi er: The People Network.