Klargør irregulært gods

Sikker transport

Stort, tungt eller irregulært gods kræver ekstra opmærksomhed, når det gælder emballage og håndtering. Dette gods kan sjældent stables eller håndteres på transportbånd. Derfor pålægges disse ofte et gebyr. Hvis du har denne form for gods - så kontakt os for en løsning.

Guide til at klargøre irregulært gods

Rør

Tunge rør skal spændes fast på en palle. Undgå at de stikker ud over kanten og byg pallen, så den kan stables. Lette rørformede elementer kan pakkes i et trekantformet forsendelsesrør.

Ubeskyttet gods

Gods, der ikke er pakket ind, skal pakkes i kasser og/eller spændes fast til en palle. Brug ekstra polstring til at beskytte skarpe kanter, som kan stikke ud. 

Skarpe ender/kanter som stikker ud

Gods med skarpe kanter skal pakkes i beskyttelsesmateriale, inden det pakkes i kassen Der må ikke stikke noget ud af kassen, da det risikerer beskadigelse ved stabling. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en større kasse eller overveje en palle.

Tungt/stort gods

Maximum vægt og mål varierer alt efter valg af service. Har du forsendelser, der overstiger 2,4 x 1,2 x 1,5 m (L x B x H) eller 500 kg, så kontakt kundeservice.

240cm > 120cm > 150cm > 500 kg >

Opmærkning

Find en plan overflade, hvor du kan påsætte forsendelsesmærkaten og evt. øvrige påkrævede mærkater for speciel håndtering. På materialer som træ, gummi eller tekstil anbefaler vi at bruge tape, hæfteklammer eller lim til at fastgøre dine mærkater. 

 

Tip: Læg en kopi af mærkaten ind i kassen. 

Sikker og egnet til transport

Pak med omhu

Forsendelserne skal opfylde vores minimumskrav.

Flere retningslinjer for pakning