Klargør irregulært gods

Sikker transport

Stort, tungt eller irregulært gods kræver ekstra opmærksomhed når det gælder emballage og håndtering. Dette gods kan sjældent stables eller håndteres på transportbånd. Derfor pålægges disse ofte et gebyr. Hvis du har denne form for gods - så kontakt os for en løsning.

Guide til at klargøre irregulært gods

Rør

Tunge rør bør spændes fast på en palle. Undgå at de stikker ud over kanten og byg pallen, så den kan stables. Lette rørformede elementer kan pakkes i et trekantformet forsendelsesrør.

Ubeskyttet gods

Større gods bør strippes fast til en palle. Man kan enten bygge en trækasse over eller dække den med en papkasse. Husk fyld, så pallen kan stables og tildæk eventuelle skarpe kanter.

Skarpe ender/kanter som stikker ud

Gods med skarpe kanter skal pakkes i beskyttelsesmateriale, inden det pakkes i kassen. Der må ikke stikke noget ud af kassen, da det risikerer beskadigelse ved stabling. Om nødvendigt så benyt en større kasse eller overvej at sætte godset på en palle.

Tungt/stort gods

Maximum vægt og mål varierer alt efter valg af service. Hvis du skal booke forsendelser som overstiger 2.4m x 1.2m x 1.5m (L x B x H) eller 500 kg, så kontakt kundeservice.

240cm > 120cm > 150cm > 500 kg >

Opmærkning

Mærkaterne skal sættes på en flad og glat overflade. På materialer som træ, gummi eller stof råder vi til at der benyttes ekstra tape, lim eller hæfteklammer for at mærkatet ikke falder af.

Sikker og egnet til transport

Pak med omhu

Forsendelserne skal opfylde vores minimumskrav

Se også guide på kasser og paller