Polttoainelisä Euroopassa

(Poislukien Yhdistyneet Kuningaskunnat ja Irlanti)

TNT käyttää indeksiperusteista polttoainelisämaksua kaikissa kuljetuksissa.


Voimassa olevat polttoainelisät:

28. lokakuuta 2018 - 1. joulukuuta 2018: 18,50 %
30. syyskuuta 2018 - 27. lokakuuta 2018: 17,50 %
2. syyskuuta 2018 - 29. syyskuuta 2018: 17,50 %

Indeksiperusteinen polttoainelisä perustuu U.S. Gulf Coast (USGC) kerosiinityyppisen lentokonepolttoaineen spot-hintaan. Se määritetään kuukausittain kerosiinityyppisen lentokonepolttoaineen gallonan spot-hinnan pyöristetyn keskiarvon perusteella, jota julkaisee U.S. Department of Energy (EIA). Viimeisimmän hintataulukon voi ladata heidän verkkopalvelustaan täältä.


Olemme päivittäneet polttoainelisätaulukkoamme 1. tammikuuta 2018 alkaen. Polttoainelisä määritetään kuukausittain USGC kerosiinityyppisen lentokonepolttoaineen spot-hinnan muutosten perusteella oheisen taulukon mukaisesti:
 

Huomioithan, että indeksihintoja sovelletaan kahden kuukauden viiveellä. Esimerkiksi huhtikuun keskimääräinen spot-hinta julkaistaan toukokuun toisella viikolla ja sitä käytetään polttoainelisän määrittämisessä kesäkuussa.

 

TNT pidättää oikeuden muuttaa polttoainelisän perustetta tai oheista indeksitaulukkoa ilmoittamatta etukäteen. Lisän suuruus ja voimassaoloaika ovat yksinomaan TNT:n määriteltävissä. Mikäli polttoainelisä nousee korkeimman arvon yli tai laskee alimman arvon alle tai määräytymisehdot muuttuvat, yllä olevaa taulukkoa päivitetään.

 

Tarkista lisätiedot ja polttoainelisän päivitykset täältä säännöllisesti.

Vierailemalla tällä sivulla ja käyttämällä sivua hyväksyt TNT:n ja sen yhteistyökumppaneiden käyttämät evästeet. Lisätietoja