Miten lähetän…

Kaikki saman katon alla. Opi miten lähetät, teet tulliselvityksen, ymmärrät hinnat ja muuta.

Ulkomaan lähetykset

Ulkomaille lähettämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Katso kuinka yrityksesi voi lähettää ulkomaille ja laajentaa toimintaansa tärkeisiin kohteisiin ympäri maailman.

Tulliselvitys

Tulli voi aiheuttaa viivästyksiä, kun tavaroita lähetetään ulkomaille. Lue mitä on odotettavissa lähetettäessä ulkomaille ja miten saat tavaran ylittämään rajan nopeammin.

Tuotteeni lähettäminen

Olivat kyseessä sitten asiakirjat, rahti tai jokin vielä enemmän suunnittelua edellyttävä, löydämme parhaan tavan toimittaa lähetyksesi paikasta A paikkaan B.

Turvallinen lähettäminen

Maailmanlaajuiseen verkostoomme kuuluu asiantuntijoita, joilla on osaamista erilaisten vaarallisten aineiden ja tuotteiden kuljetuksesta. Näin voidaan taata oma ja lähetyksiäsi käsittelevien henkilöiden turvallisuus.

Hinnoittelu

Lähetyksen hinnan ymmärtäminen auttaa suunnittelemaan tehokkaammin etukäteen. Katso, miten hintamme lasketaan.

Lisämaksut

Lisämaksut ovat pakollisia ylimääräisiä kustannuksia, joita mahdollisesti voidaan lisätä lähetyslaskuun. Niitä aiheuttavat normaalisti polttoainehinnat, aluelisät ja erikoiskäsittelyä vaativat (esimerkiksi ei-päällelastattavat) lähetykset.

Lähetyksen pakkaaminen

Pakkaamalla tavarasi hyvin voit osaltasi vaikuttaa siihen, että lähetyksesi saapuu perille turvallisesti ja ajallaan. Pakkaaminen on yksi tärkeimmistä asioista, mitä voit tehdä vähentääksesi myöhästymisriskiä ja vahingoittumista kuljetuksen aikana.

Lähetysmerkinnät

Selkeät merkinnät auttavat. Niiden avulla osaamme viedä lähetyksesi määränpäähän — ja ne kertovat, miten lähetystä tulee käsitellä matkan varrella.

Koon ja painon laskeminen

Tavaroiden paino ja mitat ovat lähetyshinnan tärkeimpiä määrittäjiä. Lue lisää, mitkä tiedot tarvitaan lähetyksen koon ja sen vaikutusten laskemiseksi.

Tarkista määränpää

Kuljetamme yli 220 maahan ja alueelle. Katso lisätietoa määränpäästä ja tarkista, onko olemassa sitä koskevia pakotteita tai vientisääntöjä.