Tiedotteet

Pysy ajan tasalla maailman tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa lähetysten toimitukseen kotimaassa ja ulkomailla

Tiedote

TNT:n Economy-lähetysten kuljetuksen väliaikainen keskeytys Euroopasta Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Latinalaiseen Amerikkaan

Markkinoiden rajallisen rahtikapasiteetin vuoksi meihin kohdistuu tällä hetkellä valtava kysyntä lähetyksille Euroopasta Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Kysyntään vaikuttavat erityisesti kiireelliset lääketieteen ja terveydenhuollon lähetykset.  

 

Jotta voimme varmistaa jatkuvan toiminnan tässä kuormitetussa ympäristössä, otamme kysynnän hallitsemiseksi käyttöön seuraavat lisätoimenpiteet:

 

  • Voimassa 29.5.2020 ja toistaiseksi: Kaikkien Euroopasta Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Latinalaiseen Amerikkaan suuntautuvien Economy-lähetysten rajoitus on väliaikaisesti enintään 100 kg/lähettäjä vuorokaudessa.
  • Voimassa 29.6.2020 ja toistaiseksi: TNT:n Economy-lähetykset Euroopasta Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Latinalaiseen Amerikkaan keskeytetään väliaikaisesti.

Haluamme korostaa, että toimintamme jatkuu ja hyväksymme edelleen Express-lähetykset (TNT ja FedEx) sekä FedExin Economy-lähetykset 100 kg:n rajoituksen puitteissa.

Uudet osoitteita koskevat vaatimukset Irlantiin/Irlannista lähettämistä varten

Päivitämme parhaillaan kaupunki- ja postinumerotietoja Irlantia koskevia noutoja ja lähetysosoitelappujen luontia varten. Uudet vaatimukset tulevat voimaan 24.8.2020. Tarkista täältä, miten voit päivittää postinumerot.

Liiketoiminnan vakauden kehittäminen

Näiden ennennäkemättömien haasteiden aikana voimme auttaa sinua reagoimaan nopeasti liiketoimintasi logistiikkahaasteisiin. Lue oppaastamme lisätietoja, kuinka voit kehittää toimintasi vakautta ja jatkaa lähettämistä.