Tiedotteet

Pysy ajan tasalla maailman tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa lähetysten toimitukseen kotimaassa ja ulkomailla

Tiedote

 

Väliaikainen lisämaksu

Jotta voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua tänä aikana, otamme käyttöön väliaikaisen lisämaksun kaikkiin kansainvälisiin FedEx Expressin ja TNT:n paketti- ja rahtilähetyksiiin 6.4.2020 alkaen. Perimme lisämaksua, kunnes toisin ilmoitetaan. Lisämaksua ei peritä kotimaan lähetyksistä.

 

Kiina – Eurooppa, kasvanut lähetysmäärä

Kiinan ja Euroopan välisen reittimme lähetysmäärä on kasvanut. 670 lentokoneen kalustomme ansiosta meillä on hyvät valmiudet tukea maailmanlaajuisen toimitusketjun muutoksia. Otamme tällä reitillä käyttöön lisää lentokoneita vastataksemme kysyntään, mutta viiveet ovat silti mahdollisia. Lisäksi tullausosastomme käsittelevät huomattavasti enemmän lähetyksiä, mikä voi myös aiheuttaa viiveitä Eurooppaan saapuville uusille tuotteille.

 

Katso lisätietoja vaikutuksista palveluihin napsauttamalla tätä.

Liiketoiminnan vakauden kehittäminen

Näiden ennennäkemättömien haasteiden aikana voimme auttaa sinua reagoimaan nopeasti liiketoimintasi logistiikkahaasteisiin. Lue oppaastamme lisätietoja, kuinka voit kehittää toimintasi vakautta ja jatkaa lähettämistä.

Tarvittaessa voit tarkistaa lähetyksesi sijainnin Seuraa lähetystä -sivulta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uusi koronavirus COVID-19 on saanut paikalliset, osavaltioiden väliset sekä kansalliset hallitukset ympäri Euroopan asettamaan päivittäin työ- ja matkustusrajoituksia, jotka vaikuttavat kaikkiin FedEx-konserniin kuuluvien yritysten kykyyn antaa korkealuokkaista palvelua. TNT jatkaa toimintaansa rajoitukset ja määräykset huomioiden, mutta meistä riippumattomista syistä johtuen, joidenkin palveluidemme osalta emme pysty toteuttamaan ilmoitettua kuljetusaikaa. 

Olemme kiitollisia asiakkaillemme heidän kärsivällisyydestään ja tuestaan tässä tilanteessa ja työntekijämme tekevät kaikkensa varmistaakseen, että palvelemme teitä kaikkia myös näinä haastavina aikoina.