Midlertidig tilleggsavgift

Vi annonserte nylig en midlertidig tilleggsavgift på alle internasjonale pakker og fraktforsendelser fra FedEx Express og TNT, fra 6. april og inntil videre. Denne tilleggsavgiften gjelder ikke for innenlandsforsendelser.

Tilleggsavgiftene nedenfor vil gjelde for både import og eksportsendinger mellom disse opprinnelsesstedene og destinasjonene. Merk at europabaserte betalere som sender tredjeparts sendinger fra Asia/Stillehavsområdet til Amerika, kan være gjenstand for ulike tilleggsavgifter.

Vi implementerte denne tilleggsavgiften på grunn av de ulike restriksjonene for covid-19, som er utstedt i land rundt om i verden. Disse restriksjonene forstyrrer den globale forsyningskjeden. Som et resultat er lastekapasiteten begrenset, og vi påløper tilleggskostnader når vi tilpasser våre internasjonale nettverk for å best mulig levere tiltrengte gods og tjenester i dette begrensede miljøet.

Denne tilleggsavgiften gjelder inntil videre. Hvis du har spørsmål om tilleggsavgiften, kan salgsrepresentanten eller kundeservice for FedEx hjelpe deg.

Oppdatert 22. juni 2020

For de fleste utgående forsendelser fra Kina starter en økt tilleggsavgift fra €0,90 til €1,80 per kilo 29. april 2020.

For de fleste utgående forsendelser fra Kina gjelder en redusert tilleggsavgift fra €1,80 til €0,90 per kilo 13. juni 2020.

Midlertidig tilleggsavgift på TNTs internasjonale tjenester

Tilleggsavgift (NOK per kilo)

Opprinnelsesland Destinasjonsland
Kina Resten av Asia/Stillehavsområdet Resten av verden
Kina - 10,60
Resten av Asia/Stillehavsområdet 10,60 2,30
Resten av verden 2,30


Minimumsgebyr: 10,60 NOK / forsendelse

Midlertidig tilleggsavgift på TNTs internasjonale Economy-tjenester (48N) – kun innen Europa

Tilleggsavgift (NOK per kilo)

Opprinnelsesland Destinasjonsland
Europa
Europa  1,18


Ingen minimumsgebyr

Vanlige spørsmål