Midlertidig tilleggsavgift

Vi annonserte nylig en midlertidig tilleggsavgift på alle internasjonale pakker og fraktforsendelser fra FedEx Express og TNT, fra 6. april og inntil videre. Denne tilleggsavgiften gjelder ikke for innenlandsforsendelser.

Tilleggsavgiftene nedenfor gjelder for forsendelser mellom disse opprinnelsesstedene og destinasjonene, uavhengig av hvor fakturaen betales, dvs. at tilleggsavgiftene implementeres på både eksport og import.

Vi implementerte denne tilleggsavgiften på grunn av de ulike restriksjonene for covid-19, som er utstedt i land rundt om i verden. Disse restriksjonene forstyrrer den globale forsyningskjeden. Som et resultat er lastekapasiteten begrenset, og vi påløper tilleggskostnader når vi tilpasser våre internasjonale nettverk for å best mulig levere tiltrengte gods og tjenester i dette begrensede miljøet.

Fra og med 29. april har tilleggsbeløpet for de fleste internasjonale pakke- og fraktforsendelser fra FedEx Express og TNT med opprinnelse i Kina økt fra 0,9 EUR per kilo til 1,8 EUR per kilo. Konverteringer i lokal valuta gjelder og gjenspeiles i tabellen nedenfor. Denne økningen vil tillate oss å fortsette å tilby den best mulige tjenesten til våre kunder i løpet av denne tiden.

Denne tilleggsavgiften gjelder inntil videre. Hvis du har spørsmål om tilleggsavgiften, kan salgsrepresentanten eller kundeservice for FedEx hjelpe deg.

Midlertidig tilleggsavgift på TNTs internasjonale tjenester

Tilleggsavgift (NOK per kilo)

Opprinnelsesland Destinasjonsland
Kina Resten av Asia/Stillehavsområdet Resten av verden
Kina - 10,60 21,20
Resten av Asia/Stillehavsområdet 10,60 2,30
Resten av verden 2,30


Minimumsgebyr: 10,60 NOK / forsendelse

Midlertidig tilleggsavgift på TNTs internasjonale Economy-tjenester (48N) – kun innen Europa

Tilleggsavgift (NOK per kilo)

Opprinnelsesland Destinasjonsland
Europa
Europa  1,18


Ingen minimumsgebyr

Vanlige spørsmål