Expedierea către SUA

Cea mai mare economie mondială poate constitui o destinație de expediere vitală pentru toate tipurile de companii. Dacă doriți să expediați bunuri în SUA, serviciul nostru rapid și de încredere vă ajută să trimiteți coletul la timp acolo unde trebuie să ajungă.

Aveți ceva de expediat în SUA? Vă ajutăm noi.

Vă oferim acoperire la nivel național pentru livrările în SUA prin intermediul gamei noastre de servicii Express. Fie că aveți nevoie de servicii rapide sau de primă calitate, avem flexibilitatea necesară pentru a răspunde la solicitările dvs.

 12:00 ExpressExpressEconomy Express
AcoperireLa nivel naționalLa nivel naționalLa nivel național
Greutatea maximă70 kg500 kg1.000 kg

Cum expediez în SUA?

Avantajul TNT

  • Alegeți viteza de care aveți nevoie
  • Controlați costurile și termenele de livrare
  • Serviciile sunt ajustate în funcție de ceea ce aveți nevoie

Fiind una dintre cele mai mari companii de livrare express din lume, expediem colete în peste 220 de țări și teritorii. Oferta noastră? Experiență locală de nivel mondial.

Atenție la factura comercială!

Dacă expediați colete în SUA, documentele de expediere vor trebui să includă și factura comercială. Iată câteva lucruri pe care să le aveți în vedere atunci când întocmiți documentele:

Atașați facturile în limba engleză

Descrieți clar bunurile

Precizați unde au fost fabricate bunurile

Includeți numărul de identificare a angajatorului (EIN)

Nu uitați codul HS

Toate expedierile trebuie să includă o factură comercială. Puteți descărca un șablon de factură aici. Acesta trebuie să fie completat în limba engleză.

Factura comercială trebuie să includă descrierea completă și exactă a bunurilor. Încercați să evitați descrierile generale.

Pe factura comercială trebuie să specificați țara de proveniență a bunurilor. Aceasta este țara unde au fost fabricate bunurile, nu cea de unde le trimiteți.

Compania de curierat, agentul vamal sau destinatarul trebuie să includă codul EIN al importatorului pe factura comercială. Dacă utilizați șablonul nostru, introduceți acest cod în caseta „Informații suplimentare” din partea de jos, în cazul în care cunoașteți numărul EIN. În acest fel procesul de import va decurge mai rapid.

Nu uitați să includeți codul HS de expediere pe factura comercială. Puteți afla mai multe despre codurile HS aici. De asemenea, încercați să includeți datele de contact ale destinatarului; în acest fel se va economisi mult timp în cazul în care avem întrebări într-o etapă ulterioară.

Înțelegerea cerințelor FDA

Agenția pentru alimente și medicamente (FDA) reglementează importul unei game uriașe de produse. Fiecare produs reglementat de FDA trebuie să fie scanat electronic înainte de a intra în SUA.

Ce înseamnă produse reglementate de FDA?

Cum primesc aprobare pentru bunurile mele?

Cum mă poate ajuta TNT?

Cu excepția majorității tipurilor de carne și a cărnii de pasăre, următoarele articole trebuie să fie aprobare de FDA.

 

  • Alimente
  • Medicamente
  • Substanțe biologice
  • Produse cosmetice
  • Dispozitive medicale
  • Dispozitive electronice care emit radiații

 

Pentru mai multe detalii, accesați pagina FDA privind importurile. Puteți face acest lucru aici.

Coletele expediate trebuie să fie procesate electronic înainte de începerea procedurilor de import.

 

Procesul începe cu trimiterea detaliilor despre produsele reglementate de FDA prin Serviciul Vamal și de Protecție a Frontierei (CBP) al SUA.

 

După introducere, fiecare cod HS al produsului va determina pașii următori necesari pentru a respecta toate cerințele de import.

În calitate de broker vamal american autorizat, putem gestiona întregul proces în numele dumneavoastră, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu reglementările FDA.

 

Lăsați-i pe experții noștri să vă ajute ca expedierea dumneavoastră să ajungă în siguranță și la timp în SUA.

 

Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de reglementările vamale, pentru ca dumneavoastră să vă concentrați asupra afacerii pe care o conduceți.

În funcție de ceea ce trimiteți în SUA, este posibil să fie nevoie să furnizați mai multe informații

Pentru unele produse, trebuie să ne furnizați (atât nouă, cât și serviciului vamal american) mai multe detalii.

 

Dacă nu solicitați un permis sau un certificat suplimentar, includeți aceste informații în factura comercială. Dacă nu mai aveți spațiu pe factură, creați o pagină suplimentară și atașați-o la documentele de expediere.

 

Dacă expedierea dumneavoastră include unul dintre articolele de mai jos, faceți clic pe textul scris cu caractere aldine pentru a afla mai multe informații.

Doriți mai multe informații?

Nicio problemă. Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebări referitoare la expedierea către SUA.

Sunteți gata să expediați acum?

Solicitați o cotație de preț
 

Vă vom oferi un preț pentru expedierea dumneavoastră imediat.

Săriți peste cotația de preț și expediați coletul imediat

Știți deja ce doriți să expediați? Nicio problemă. Faceți clic mai jos și să începem.

Conectați-vă la contul myTNT
 

Conectați-vă la contul myTNT pentru a efectua o expediere fără probleme către SUA.

Nu aveți cont? Faceți clic aici ca să aflați motivele pentru care veți dori să aveți un cont myTNT.