Ειδοποιήσεις

Παραμείνετε ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στον κόσμο που μπορεί να επηρεάσει την παράδοση των διεθνών αποστολών σας

Ενημερώσεις

16.08.2021

Οι εντολές παραλαβής μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών θα σταματήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Aπό την 1η Σεπτεμβρίου 2021, οι εντολές παραλαβής δεν θα είναι πλέον εφικτό να προγραμματιστούν μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών για τις ΤΝΤ αποστολές. Από αυτή την ημερομηνία, η διαδικτυακή μας πλατφόρμα myTNT θα είναι το κύριο εργαλείο σας για την πραγματοποίηση των εντολών παραλαβής σας.
 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την πρωτοβουλία της εταιρείας μας να προχωρήσει σε ψηφιακές λύσεις μειώνοντας τις έντυπες συναλλαγές μας εφαρμόζοντας επιπλέον χρέωση 5,00€ για τις χειρόγραφες φορτωτικές (Air Waybills). Αναγράφεται στο τιμολόγιο σας ως “NEC“ (Non-Electronic Consignment).


Σας προτείνουμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το myTNT - τη διαδικτυακή μας λύση αποστολής - το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε την επιπρόσθετη χρέωση μη ηλεκτρονικής αποστολής (NEC), καθώς και τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με τις χειροκίνητες συναλλαγές σας, όπως η κακή αναγνωσιμότητα των φορτωτικών και καθυστερήσεις στην προετοιμασία τους.

 

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το myTNT

1. Εγγραφείτε τώρα χρησιμοποιώντας τον κωδικό συνεργασίας σας με την TNT.

2. Ο λογαριασμός σας στο myTNT θα ενεργοποιηθεί εντός 48 ωρών.

3. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τα οφέλη του myTNT.

Ενημερώσεις στους Όρους και προϋποθέσεις

Ενημερώσαμε τους όρους και προϋποθέσεις μεταφοράς της TNT Europe, με ισχύ από την 1η Ιουνίου 2021. Μεταβείτε στους όρους και Προϋποθέσεις μεταφοράς Η χρήση των υπηρεσιών TNT από την 1η Ιουνίου συνεπάγεται αποδοχή των ενημερωμένων όρων, εκτός εάν συμφωνήθηκε ρητώς διαφορετικά

Προσωρινή αναστολή των αποστολών TNT Economy από την Ευρώπη προς τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική

Εξαιτίας της περιορισμένης δυνατότητας αποστολής φορτίων που διαθέτει η αγορά, αντιμετωπίζουμε τεράστια ζήτηση για αποστολές από την Ευρώπη προς τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική, η οποία προκαλείται συγκεκριμένα λόγω των επειγουσών αποστολών με φαρμακευτικά είδη και είδη ιατρικής φροντίδας.  

 

Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη συνεχή λειτουργία μας σε τόσο περιορισμένο περιβάλλον δραστηριοποίησης, εφαρμόζουμε επιπλέον μέτρα για τον έλεγχο της ζήτησης, όπως:

 

  • Με ισχύ από τις 29 Μαΐου 2020, και μέχρι νεωτέρας: Προσωρινή αναστολή σε όλες τις αποστολές Economy από την Ευρώπη προς τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική, με επιτρεπτό ανώτατο όριο βάρους 100kg ανά ναυλωτή την ημέρα.
  • Με ισχύ από τις 29 Ιουνίου 2020, και μέχρι νεωτέρας: Προσωρινή αναστολή όλων των αποστολών TNT Economy από την Ευρώπη προς τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η επιχείρησή μας λειτουργεί κανονικά στα προβλεπόμενα ωράρια λειτουργίας και εξακολουθούμε να δεχόμαστε αποστολές Express (TNT και FedEx).

Νέες προδιαγραφές ταχυδρομικών διευθύνσεων αποστολής από/προς την Ιρλανδία

Ενημερώνουμε τους καταλόγους πόλεων και τους ταχυδρομικούς κωδικούς για τη δημιουργία ετικετών παραλαβών/αποστολών από/προς την Ιρλανδία. Αυτό θα ισχύει από τις 24 Αυγούστου 2020. Δείτε πώς να ενημερώσετε τους ταχυδρομικούς κωδικούς εδώ.

Παράδοση επόμενης ημέρας Express εντός Ευρώπης

Οι υπηρεσίες παραδόσεων επόμενης ημέρας Express εντός Ευρώπης επιστρέφουν στην κανονική λειτουργία χρόνων διαμετακόμισης για την πλειονότητα των αγορών. Ορισμένες εκτιμήσεις για τους χρόνους μεταφοράς ενδέχεται να εξακολουθούν να επηρεάζονται και να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιπτώσεις στις υπηρεσίες, κάντε κλικ εδώ.

Θωρακίστε την επιχείρησή σας

Εν μέσω αυτών των πρωτόγνωρων προκλήσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιδράσετε γρήγορα για να αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας με την εφοδιαστική αλυσίδα. Μάθετε πώς να θωρακίσετε την επιχείρησής σας, και συνεχίστε να πραγματοποιείτε αποστολές με επιτυχία με τον οδηγό μας.

Ο αντίκτυπος του COVID-19 προκαλεί σε τοπικό και εθνικό επίπεδο,  τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο να εκδίδουν καθημερινά περιορισμούς εργασίας και ταξιδιών, οι οποίοι επηρεάζουν την ικανότητά όλων των εταιρειών του ομίλου FedEx να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης. Η TNT θα συνεχίσει να λειτουργεί  όπου το επιτρέπουν οι τοπικοί περιορισμοί και κανονισμοί. Όμως,  ενδέχεται να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους δημοσιευμένους χρόνους παράδοσης για ορισμένα από τα προϊόντα μας, εξαιτίας γεγονότων πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την υπομονή και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι ομάδες μας κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για όλους εσάς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.