Πώς μπορείτε να...

Τα πάντα σε ένα σημείο. Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε αποστολές, να ολοκληρώνετε τη διαδικασία του εκτελωνισμού, να κατανοείτε την κοστολόγηση και άλλα πολλά.

Πραγματοποίηση διεθνών αποστολών

Η πραγματοποίηση διεθνών αποστολών δεν είναι απαραίτητα μια δύσκολη διαδικασία. Δείτε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να εξάγει εμπορεύματα και να επεκτείνει την εμβέλειά της σε κύριους προορισμούς παγκοσμίως.

Εκτελωνισμός

Κατά την αποστολή εμπορευμάτων στο εξωτερικό, μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις στο τελωνείο. Δείτε τι να περιμένετε όταν πραγματοποιείτε διεθνείς αποστολές και πώς να αποφύγετε τις καθυστερήσεις στα σύνορα.

Αποστολή του προϊόντος μου

Είτε πρόκειται για έγγραφα, για βαρύ φορτίο ή για κάτι που απαιτεί περισσότερο προγραμματισμό, θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο να μεταφέρουμε την αποστολή σας από το σημείο Α στο σημείο Β.

Αποστολή με ασφάλεια

Το παγκόσμιο δίκτυό μας περιλαμβάνει ειδικούς με τεχνογνωσία στην αποστολή επικίνδυνων εμπορευμάτων και υλικών διαφόρων ειδών, διασφαλίζοντας τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια εκείνων που τα χειρίζονται.

Κατανοήστε την κοστολόγηση

Κατανοώντας το κόστος της αποστολής σας, μπορείτε να προγραμματίζετε πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές σας κινήσεις. Δείτε πώς υπολογίζονται οι τιμές μας.

Κατανοήστε τις πρόσθετες χρεώσεις

Οι πρόσθετες χρεώσεις είναι υποχρεωτικές επιβαρύνσεις που ενδέχεται να προστεθούν στο τιμολόγιο της αποστολής σας. Συνήθως, οφείλονται στις τιμές των καυσίμων, σε παραδόσεις εκτός περιοχής ή σε μη στοιβαζόμενα τεμάχια.

Συσκευάστε την αποστολή σας

Βεβαιωθείτε ότι η αποστολή σας φτάνει έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό της, συσκευάζοντας σωστά τα εμπορεύματά σας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο τυχόν καθυστερήσεων και ζημιών κατά τη μεταφορά.

Επισημάνετε την αποστολή σας

Η σαφής σήμανση σαφώς διευκολύνει. Μας επιτρέπει να παραδώσουμε την αποστολή σας στον προορισμό της, με τον απαιτούμενο χειρισμό σε ολόκληρη τη διαδρομή.

Υπολογίστε το μέγεθος και το βάρος

Το βάρος και οι διαστάσεις των εμπορευμάτων σας είναι ο κύριος παράγοντας καθορισμού του κόστους αποστολής. Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να υπολογίζετε το μέγεθος της αποστολής σας και τις επιπτώσεις του.

Επαληθεύστε τον προορισμό σας

Πραγματοποιούμε αποστολές σε περισσότερες από 220 χώρες και εδαφικές περιοχές. Βρείτε πληροφορίες για τον προορισμό σας και ελέγξτε εάν ισχύουν τυχόν κυρώσεις ή κανονισμοί εξαγωγών.