Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Έχετε κάποια αποστολή που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αποκτήστε πρόσβαση σε μια Εξειδικευμένη υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Καλέστε στο +30 21 0 890 5890

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Group 13 Created with Sketch.

Εξατομικευμένες λύσεις

Είτε έχετε κάτι επείγον, κάτι που απαιτεί ασφαλή μεταφορά, κάτι ογκώδες είτε κάτι εντελώς ιδιαίτερο προς αποστολή, εμείς θα σχεδιάσουμε μία εξατομικευμένη λύση ειδικά για εσας.

Group 12 Created with Sketch.

Η ταχύτητα είναι το δυνατό μας σημείο

Για απαιτητικές και χρονικά ευαίσθητες αποστολές, σας παρέχουμε τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές επιλογές μεταφοράς. 

Group 8 Created with Sketch.

Η εξυπηρέτησή σας είναι το βασικό μέλημά μας

Θα βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να υλοποιούμε την αποστολή των προϊόντων σας, ενώ χάρη στην αδιάκοπη λειτουργία του τμήματος Εξυπηρέτησης πελατών, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, θα διασφαλίζουμε την παράδοσή τους με όση ακριβώς φροντίδα και ταχύτητα έχετε ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οτιδήποτε κι αν θέλετε να αποστείλετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Συζητήστε με την ομάδα μας σχετικά με τις απαιτήσεις σας, κι εμείς θα δημιουργήσουμε μία εξατομικευμένη λύση για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επισκεφτείτε την ενότητα Όροι και προϋποθέσεις της TNT για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, ή απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο της TNT με τον οποίον συνεργάζεστε.