Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στο Brexit

Για να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές, χρειάζεστε έναν ικανό συνεργάτη.  Εμείς διαθέτουμε εμπειρία και παγκόσμιες διασυνδέσεις,
και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις του Brexit, και όχι μόνο.

Η εργαλειοθήκη σας για το Brexit

Η λίστα ελέγχου για το Brexit από τη FedEx και την TNT

Είστε έτοιμοι για το Brexit; Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το «No Deal»

Προσπαθείτε να καταλάβετε πώς μια έκβαση με «No Deal» Brexit θα επηρεάσει τις εισαγωγές και τις εξαγωγές εμπορευμάτων; Δείτε τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές για την επιχείρησή σας.

Η ορολογία του Brexit

Ένας οδηγός για το Brexit, από το Α έως το Ω, για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εξαγωγές και εισαγωγές.

Συχνές ερωτήσεις για το Brexit

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τους τρόπους που το Brexit μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας.

Πώς προετοιμαζόμαστε για το Brexit

Καθώς οι διαπραγματεύσεις για το Brexit συνεχίζονται, η FedEx Express προετοιμάζεται ώστε να εφαρμόσει τις νέες διαδικασίες χωρίς προβλήματα. Η ειδική διατμηματική ομάδα εργασίας μας για το Brexit αξιολογεί τις πιθανές επιπτώσεις και σχεδιάζει στρατηγικές για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καθοδηγήσουμε με ασφάλεια την επιχείρησή σας στις επικείμενες αλλαγές.
 

Όταν οι καιροί αλλάζουν, θέλετε υπηρεσίες που να μπορείτε να εμπιστευθείτε. Γι' αυτό χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον. Με την απόκτηση της TNT από τη FedEx, διαθέτουμε συνδυαστικά εμπειρία 117 ετών στον τομέα των παγκόσμιων υπηρεσιών μεταφοράς.  Χάρη στην ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας στον χώρο του διεθνούς εμπορίου, τα υπολογιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και τους εκατοντάδες ειδικούς εκτελωνισμού, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε μοναδικά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον.

Περισσότερες αποστολές σε νέες αγορές

Διασφαλίζουμε ότι τα εμπορεύματά σας φτάνουν στην τοποθεσία που χρειάζεται, τη στιγμή που πρέπει.

Οι συνδυασμένες μας δυνατότητες κάλυψης και διασύνδεσης σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο αεροπορικό δίκτυο μεταφοράς φορτίων στον κόσμο και σε ένα απαράμιλλο οδικό δίκτυο στην Ευρώπη, ώστε η επιχείρησή σας να απολαμβάνει την αξιοπιστία που χρειάζεται και να επωφελείται σήμερα από τις ευκαιρίες του αύριο.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ

Η διαδικασία τελωνειακής διασάφησης γίνεται πιο απλή στις αποστολές με την FedEx και την ΤΝΤ. Αυτό συμβαίνει γιατί και οι δύο εταιρείες είναι εξουσιοδοτημένοι οικονομικοί φορείς (AuthorisedEconomicOperator - AEO), μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ποιότητας που προσφέρει τη δυνατότητα προνομιακού εκτελωνισμού των αποστολών.​

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο Brexit και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε όλες τις νέες διαδικασίες και τους κανονισμούς χωρίς προβλήματα για την επιχείρησή σας.

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις επιπτώσεις του Brexit, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη δική μας δέσμευση για υποστήριξη των αναγκών μεταφοράς της επιχείρησής σας.

Υποστηρίζουμε τις διεθνείς αποστολές

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και από κάθε τομέα, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ειδικά εάν έχετε προβληματισμούς ή ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουμε.