Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στο Brexit

Καθώς οι διαπραγματεύσεις για το Brexit συνεχίζονται, η ΤΝΤ προετοιμάζεται ώστε να εφαρμόσει τις όποιες αλλαγές χωρίς προβλήματα. Η ειδική διατμηματική ομάδα μας που χειρίζεται το Brexit αξιολογεί τις πιθανές επιπτώσεις και σχεδιάζει στρατηγικές για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καθοδηγήσουμε με ασφάλεια την επιχείρησή σας στις επικείμενες αλλαγές.

Όταν οι καιροί αλλάζουν, θέλετε υπηρεσίες που να μπορείτε να εμπιστευθείτε. Γι' αυτό χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο μέλλον.Με την εξαγορά της ΤΝΤ από την FedEx έχουμε μια συνδυασμένη εμπειρία 117 ετών στον τομέα των μεταφορών.Χάρη στην ασυναγώνιστη τεχνογνωσία μας στον χώρο του διεθνούς εμπορίου, τα υπολογιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και τους εκατοντάδες ειδικούς εκτελωνισμού, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε μοναδικά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον.

 

Περισσότερες αποστολές σε νέες αγορές

Διασφαλίζουμε ότι τα εμπορεύματά σας φτάνουν στην τοποθεσία που χρειάζεται, τη στιγμή που πρέπει.

Οι συνδυασμένες δυνατότητες κάλυψης και διασύνδεσης της ΤΝΤ σημαίνουν ότι μπορείτε να βασιστείτε στο μεγαλύτερο δίκτυο αεροπορικών μεταφορών στον κόσμο και σε ένα απαράμιλλο οδικό δίκτυο, ώστε η επιχείρησή σας να απολαμβάνει την αξιοπιστία που χρειάζεται και να επωφελείται σήμερα από τις ευκαιρίες του αύριο.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ

Η διαδικασία τελωνειακής διασάφησης γίνεται πιο απλή στις αποστολές με την FedEx και την ΤΝΤ. Αυτό συμβαίνει γιατί και οι δύο εταιρείες είναι εξουσιοδοτημένοι οικονομικοί φορείς (AuthorisedEconomicOperator - AEO), μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ποιότητας που προσφέρει τη δυνατότητα προνομιακού εκτελωνισμού των αποστολών.​

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο Brexit και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε όλες τις νέες διαδικασίες και τους κανονισμούς χωρίς προβλήματα για την επιχείρησή σας.

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις επιπτώσεις του Brexit, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη δική μας δέσμευση για υποστήριξη των αναγκών μεταφοράς της επιχείρησής σας.

 

Μάθετε περισσότερα

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και από κάθε τομέα, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ειδικά εάν έχετε προβληματισμούς ή ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουμε.​

 

Μέσω της περιήγησής σας στην παρούσα ιστοσελίδα, συναινείτε στη χρήση cookies από την ΤΝΤ και τους εταίρους της. Μάθετε περισσότερα