Προετοιμάζουμε τους πελάτες μας για το Brexit

Συμπληρώστε τη λίστα ελέγχου σας για το Brexit

Brexit - Τελευταίες εξελίξεις

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Ιανουαρίου 2020 και θα εισέλθει σε μια Μεταβατική περίοδο η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διεξάγουν διαπραγματεύσεις σχετικά με την πιθανότητα σύναψης μιας Συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου.
 

Όλες οι διαδικασίες αποστολής σας θα παραμείνουν ίδιες μέχρι το τέλος της Μεταβατικής Περιόδου. Ωστόσο, καθώς οι όροι των μελλοντικών εμπορικών σχέσεων μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένουν αβέβαιοι, οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα ύπαρξης αλλαγών.
 

Σας συνιστούμε να ανατρέχετε συχνά σε αυτήν τη σελίδα στην οποία θα παρέχουμε λεπτομέρειες σχετικά με οποιεσδήποτε μελλοντικές αλλαγές πιθανόν χρειαστεί να πραγματοποιήσετε.

Η εργαλειοθήκη σας για το Brexit

Αποστολές με «No Deal» -
σε 2 λεπτά

Παρακολουθήστε το βίντεο σχετικά με τις σημαντικές αλλαγές στις διαδικασίες αποστολής προς το ΗΒ/ΕΕ σε περίπτωση «No Deal Brexit».

Η λίστα ελέγχου για το Brexit
από τη FedEx και την TNT
Είστε έτοιμοι για το Brexit; Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεται για να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας.
 

Επεξήγηση κανόνων
του ΠΟΕ

Δείτε τον βασικό μας οδηγό για την πραγματοποίηση συναλλαγών βάσει των κανόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
για το «No Deal»

Προσπαθείτε να καταλάβετε πώς μια έκβαση με «No Deal» Brexit θα επηρεάσει τις εισαγωγές και τις εξαγωγές εμπορευμάτων; Δείτε τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές για την επιχείρησή σας.

Οι πιο συχνές 
ερωτήσεις για το Brexit
Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τους τρόπους που το Brexit μπορεί να επηρεάσει την επιχείρηση σας.

 

Η ορολογία
του Brexit 

Ένας οδηγός για το Brexit, από το Α έως το Ω, για τους όρους που πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εξαγωγές και εισαγωγές.
 

Υλικό αναφοράς σχετικά με το Brexit

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και από κάθε τομέα, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ειδικά εάν έχετε προβληματισμούς ή ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουμε.